| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Krzysiu1981 Transport 1,6t cała ... Warszawa | 2005-06-08 20:48:07 Mam takie ciekawe coś - po włączeniu świateł pozycyjnych/mijania/drogowych podświetlenie włącznika ogrzewania szyby tylnej najczęściej nie działa?? po wyjęciu włącznika i włożeniu go spowrotem już działa - tak było przez jakiś czas, następnie dodatkowo to samo stało się z podświetleniem włacznika awaryjnych, po czym znowu po jakimś czasie podświtlenie podgrzewania szyby tylnej znowu działa????również jedna z żarówek podswietlenia zegarów (w zasadzie to dioda) raz świeci a raz nie - jak przyłoże w deskę pięścią to zaczyna działać - ale styk przy diodzie jest napewno dobry???? no i podświetlenie wnętrza - na początku wariowały lampki kierunkowe (te do czytania) - raz dzialały raz nie (brak zależności między działaniem lewej i prawej lampki) - teraz działa tylko jedna po stronie kierowcy ale za to wogóle nie dziala główne oświetlenie wnętrza i bagażnika - bezpieczniki są dobre!!!
Tak samo jest niestety z klaksonem i podgrzewaniem/elektrycznym sterowaniem lusterk i ABS`em (wiem że to może być kwestia czujników ABS itp)........................ reszta dziala (jak narazie) Czy jest to może jakiś problem który czasem w Omach występuje czy raczej przypadek jednostkowy???? A może jest to zespół różnych problemów dających podobne objawy???????????? Nie jest to jakaś choinka jak w Fiatach że cały czas co pare sekund coś swieci albo nie świeci mimo że powinno. W archiwum nic nieznalazłem!! OŚWIEĆCIE MNIE PROSZĘ |
Krzysiu1981 Transport 1,6t cała ... Warszawa | 2005-06-08 21:34:41 włącznik świateł ymieniałem w międzyczasie z innych powodów i nic to nie zmieniło |