Uszkodziłem aparat, szukam serwisu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hello
Aparat spadł i "wylał" się w środku wyświetlacz, z wierzchu niema żadnych uszkodzeń.
Czy ktoś przez to przechodził ? Czy są szanse załatwić to na gwarancji ?
Gdzie w StWa znajde jakiegoś dobrego mechanika od aparatów

Koło plusa jest skelp gsm kolegi.dawo temu sie tym bawił i naprawiał pogadaj.O gwarancji zapomnij.

Dziwna sprawa, mi spadal juz z 15 razy na beton, plyty z wysokosci ok 1m, raz z 2. Jedyny mankament ze troszke potrzebowal pozniej dla znalezienia balansu bieli odpowiedniego. Dopoki go nie zgubilem... .

Czy on wogole dziala?? Jak z robioniem fotek, elektronika nie szwankuje?? Jest pare firm w Warszawie sie tym zajmujacych, jak nic nie znajdziesz, a bedziesz tu u mnie, to daj znac wczesniej, sprobojemy zaradzic . Jedno jest pewne, ze to raczej tanie nie bedzie...

Pozdrawiam

Wszystko inne działa, cała elektronika okej.
hmm no nic podskocze pod plusa, a potem zobaczymy

*chodzi o aparat fotograficzny cyfrowy
mysie ptysie

ja mialem raz problem z lampa blyskowa i znam takiego szpeca co mi robil aparat soniaka jak go spotkam to sie zapytam czy zrobie cos takiego ale to trzeba wymienic monitorek LCD tak mi sie przynajmniej wydaje

w rzeszowie jest najblizszy sklep a raczej serwis gdzie naprawiaja takie zeczy aparaty cyfrowe kamery z tym ze jedynym minusem jest to ze mozna dać do sprawdzenia ale kosztuje to ( około 200 zł iejestem pewnien ale najprawdopodomnie tak) no i naprawa też kosztuje z tym ze około 500 zł ale niejetem pewien. po prostu to jest koszt naprawa takiego czegoś

----------------------------------------
alfa racing

nie no tyle to chyba nie bedzie kosztować naprawa dołoży drugie tyle i ma już średniej klasy aparacik cyfrowy
jak napisał MaTeK126 trza będzie wymienić LCD - skoro pękł i wylał, z drugiej strony skoro wszystko inne działa to możesz dalej pykać fotki ale przez wizjer przynajmniej będzie mniej baterii żarło bez aktywnego LCD

NO WŁASNIE O TYM MÓWIE TAK TO KOSZTUJE POWAZNEI! dlatego nieopłąaca sie takiego czegoś robić nawet a jak juz aparat bez przesady niekosztuje taki 1000 zł bez przesady jak juz ceny chodza od 2200 zł

--------------------------------------------------
alfa racing