| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Doosia Seat Ibiza Kraków | 2005-06-06 13:35:14 Hej widze tu sporo klubów, ale dlaczego nikt nie wpadł na pomysł żeby założyć klub Seata--->Ibizy byłoby bardziej ciekawiej |
Focus Peugeot 206 Warszawa | 2005-06-06 16:07:33 jest klub grupy VW a do tej nalezy Seat, wiec... |
Adalbert-p Vw Passat Berlin/Mazury | 2005-06-20 14:15:29 Przykro mi,jezeli kogos urazilem.Nie mialem tego na celu-Sorry.....Adalbert |
bartek-bujak civ kraków | 2005-06-22 13:34:23 adalbert głoszac takie herezje na temat lanci w srod ludzi ktorzy maja zielone pojecie na teamt motoryzacji jestes skazany na kleske swoich poglądów , to co mowisz jest smieszne !!!
cenie lancie za sportowe modele sprzed kilkudziesieciu lat i za delte integrale ( ktora niestety jakoscia awaryjnoscia niedoruwnała nietylko fordowi niemowiac juz o audi i toyocie i nie jej zasluga ze jedzili nią najlepsi z najlepszych, tylko szefostfa zespolu... ) Niewiem czy wiesz ze lata 90 dla lanci to porazka stylistyczna jak i jakosciowa !!! ( mniej dopracowane niz niektore odmiany fiatów na tej smaej plycie podlogwej zreszta robioncyh!! ) zaczyna sie w lanci poprawiac widac to miedzy innymi w twoim samochodzie w nowym y ale do jakosci niemieckich smaochodów daleko(choc "blizej niz dalej ") niemowiac o japonskich.... ( ktore swoja droga czym nowsze tym gorsze ) muj sąsiad zachwala swoją skode 105 nipsuje sie i wogule jest najlesza niezmainil by na zadna lancie , bmw , audi , honde itp i zaden inny złom.... PS i mowiac o jakosci niema na mysli jakosci skory na fotelach.... [ wiadomość edytowana przez: bartek-bujak dnia 2005-06-22 13:36:28 ] [ wiadomość edytowana przez: bartek-bujak dnia 2005-06-22 13:39:28 ] [ wiadomość edytowana przez: bartek-bujak dnia 2005-06-22 13:42:50 ] |
thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2005-06-23 01:23:24 Ja tylko dodam ze lancie lubie ale tylko te starsze np bete,delte uwazam za jedno z pikeniejszych aut na swiecie ...
a jezdze poldkiem i to nie dlatego ze mnie nei stac na inne auto (no teraz nie stac) bo pare lat temu moglem kupic auto nawet nowe z salonu ale ja lubie poldka i lubie nim jezdzic bo mam delikatnego zboka na punkcie fso ... powiem wiecej ... szykuje mi sie 2gie auto w rodzinie i to tez bedzie fso .....
Dobrze ze kolezanko znalazlas ten klub seata pozdr [ wiadomość edytowana przez: thaniel dnia 2005-06-23 01:24:10 ] |
Doosia Seat Ibiza Kraków | 2005-06-23 10:20:40 hmm również się cieszę że znalazłam to czego szukałam
A co do Poldka to też nim jeżdziłam jakieś 2 miesiące temu i to przez około roku, nie narzekam i narzekac nie będe, dobry samochód, a tymbardziej jak jest na gaz to juz wogóle rewelacja.Niestety jednak jestem zmuszona go sprzedać, nad czym ubolewam.No, ale komisu przed domem nie założe
Pozdrawiam sprostowanie: Każdy jeżdzi tym czym lubi |
Voy Poldżons Constarownia/Sunderland | 2005-06-23 22:54:46 a ja jezdze tym co mam pod reka ![]() |
MacTB S60 i CBR600 Warszawa | 2005-06-24 00:18:41 No trzeba też sprostować informację, że Lancia jako jedyna na świecie nigdy się nie reklamowała...
Otóż reklamowała się, pare lat temu, w momencie wprowadzenia na rynek modelu Lybra w telewizji leciały spoty reklamowe tegoż modelu z Harrisonem Fordem ![]() |