Klub Seata Ibizy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej widze tu sporo klubów, ale dlaczego nikt nie wpadł na pomysł żeby założyć klub Seata--->Ibizy byłoby bardziej ciekawiej

jest klub grupy VW a do tej nalezy Seat, wiec...

poztyam kiedys byly jeszcze 2 kluby ibizy z tego co pamietam ibiza tuning klub i jeszcze jeden jakis ale moge zle pamietac nazwy. mam gdzies nawet fotki z jednego zlotu klubu ibizy bo moj sasiad byl

pozdr

Hallo,ze nie ma Kluba Seata , to mozna zrozumiec , ale , ze nie ma Klubu i milosnikow Lanci , bylo nie bylo marki samochodu (jedynej na swiecie) , ktora sie nigdy nie reklamowala i o jakosci , o ktorej takie koncerny jak VW , Audi i ten caly inny zlom moga tylko pomazyc, to zakrawa na cichy smutek . Ale coz , wiekszosc ludzi woli masowke i ja tego tez nie jestem w stanie zmienic-powodzenia-Adalbert

kurdesz czlowieku zluzuj troche. Denerwujace jest to, ze w kazdym twoim poscie wychwalasz Lancie pod niebiosa. Daruj sobie juz wszyscy wiemy. Lancia najlepsza marka JEST!
Forum Lanci bylo na motonews, ale z powodu braku zainteresowanych zdechlo...

Przykro mi,jezeli kogos urazilem.Nie mialem tego na celu-Sorry.....Adalbert

Ja tylko dodam, że każdy jeżdzi tym na co go stać, a Ty to chyba jakimś narcyzem jesteś zapatrzonym w siebie.Nie mówię że Lancia jest zła, jest inna marką i równie ją cenie jak seata, ale nie potrafiłam by być tak zapatrzona jak Ty.

Trochę równowagi
I mylisz się nazywając wszystkie inne marki "złomem"

[ wiadomość edytowana przez: Doosia dnia 2005-06-22 08:30:52 ]

Hmmm a tak w ogóle to juz znalazłam klub Seata-->wielkie dziękuję za informację.

I powiem że nawet byłam na takim malutim spotkaniu już

Pozdrawiam wszystkich
nawet tych narcystycznych

Troche to przykre , czytajac Twoj komentarz lub sprostowanie.Probowalem obiektywnie osadzic marke samochodu , bez wzgledu na to , jaka gotowka kazdy z Nas dysponuje, lub jakiego samochodu uzywamy . Ale nazwanie kogos tym czy tez innym.............. nie bylo z pewnoscia wybuchem Entuzjazmu.Ale to juz powinno byc moim zmartwieniem.Ze wzgledu na rodzaj pracy , jaka wykonuje , staralem sie pomoc tym lub innym nieznajomym.Ale to juz z pewnoscia Ciebie nie interesuje-Adalbert

Cytat:
2005-06-22 12:06:05, Adalbert-p pisze:
Probowalem obiektywnie osadzic marke samochodu , bez wzgledu na to , jaka gotowka kazdy z Nas dysponuje, lub jakiego samochodu uzywamy .

ooo wlasnie. A Ty obiektywnie nie oceniasz. Od razu piszesz ze Lancia jest de best a reszta to zlom...

adalbert głoszac takie herezje na temat lanci w srod ludzi ktorzy maja zielone pojecie na teamt motoryzacji jestes skazany na kleske swoich poglądów , to co mowisz jest smieszne !!!

cenie lancie za sportowe modele sprzed kilkudziesieciu lat i za delte integrale ( ktora niestety jakoscia awaryjnoscia niedoruwnała nietylko fordowi niemowiac juz o audi i toyocie i nie jej zasluga ze jedzili nią najlepsi z najlepszych, tylko szefostfa zespolu... )

Niewiem czy wiesz ze lata 90 dla lanci to porazka stylistyczna jak i jakosciowa !!! ( mniej dopracowane niz niektore odmiany fiatów na tej smaej plycie podlogwej zreszta robioncyh!! )
zaczyna sie w lanci poprawiac widac to miedzy innymi w twoim samochodzie w nowym y ale do jakosci niemieckich smaochodów daleko(choc "blizej niz dalej ") niemowiac o japonskich.... ( ktore swoja droga czym nowsze tym gorsze )
muj sąsiad zachwala swoją skode 105 nipsuje sie i wogule jest najlesza niezmainil by na zadna lancie , bmw , audi , honde itp i zaden inny złom....
PS i mowiac o jakosci niema na mysli jakosci skory na fotelach....

[ wiadomość edytowana przez: bartek-bujak dnia 2005-06-22 13:36:28 ]

[ wiadomość edytowana przez: bartek-bujak dnia 2005-06-22 13:39:28 ]

[ wiadomość edytowana przez: bartek-bujak dnia 2005-06-22 13:42:50 ]

Ja tylko dodam ze lancie lubie ale tylko te starsze np bete,delte uwazam za jedno z pikeniejszych aut na swiecie ...

a jezdze poldkiem i to nie dlatego ze mnie nei stac na inne auto (no teraz nie stac) bo pare lat temu moglem kupic auto nawet nowe z salonu ale ja lubie poldka i lubie nim jezdzic bo mam delikatnego zboka na punkcie fso ... powiem wiecej ... szykuje mi sie 2gie auto w rodzinie i to tez bedzie fso .....

Dobrze ze kolezanko znalazlas ten klub seata

pozdr

[ wiadomość edytowana przez: thaniel dnia 2005-06-23 01:24:10 ]

hmm również się cieszę że znalazłam to czego szukałam

A co do Poldka to też nim jeżdziłam jakieś 2 miesiące temu i to przez około roku, nie narzekam i narzekac nie będe, dobry samochód, a tymbardziej jak jest na gaz to juz wogóle rewelacja.Niestety jednak jestem zmuszona go sprzedać, nad czym ubolewam.No, ale komisu przed domem nie założe

Pozdrawiam

sprostowanie:
Każdy jeżdzi tym czym lubi

a ja jezdze tym co mam pod reka

No trzeba też sprostować informację, że Lancia jako jedyna na świecie nigdy się nie reklamowała...
Otóż reklamowała się, pare lat temu, w momencie wprowadzenia na rynek modelu Lybra w telewizji leciały spoty reklamowe tegoż modelu z Harrisonem Fordem