MotoNews.pl

ESPERO 2,0 CD - Oddam w dobre ręce!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Pomóżcie mi znaleźć odpowiedniego właściciela dla mojego esperaczka - 1996 (p.rejestracja 1997), benzyna+gaz(Bedini),
klimatyzacja, ABS, PP i reszta...
bordowy, 120.000, po dużym przeglądzie (co 60 tysięcy).
Jeżeli właścicielem będzie miłośnik ESPERO - dodam extra upust!

Cytat:
dodam extra upust!

Jaka cena tego cuda

Przepraszam, ale nie wyrobiłem ile tego upustu będzie

Cytat:
2005-06-09 17:03:51, zuzka pisze:
Pomóżcie mi znaleźć odpowiedniego właściciela dla mojego esperaczka - 1996 (p.rejestracja 1997), benzyna+gaz(Bedini), klimatyzacja, ABS, PP i reszta... bordowy, 120.000, po dużym przeglądzie (co 60 tysięcy). Jeżeli właścicielem będzie miłośnik ESPERO - dodam extra upust!

Ile?
Pytam powaznie...
Jaki silnik?
Jakiś tel?

Cytat:
2005-06-09 19:15:59, Navi pisze:
Jaki silnik?

Przecież w temacie masz napisane 2.0CD

przepraszam, zapomniałam z tego wszystkiego o cenie.
Najpierw myślałam o 12 tysiącach. Ale popatrzyłam co się dzieje na rynku i zdecydowałam 9 tysięcy . + ten ewentualny rabat.
Co o tym sądzicie?

zwykle nie komentujemy ofert (a przynajmniej nie powinnismy tego robic) ale jesli juz pytasz to wg mnie jesli samochod jest w dobrym stanie to 9tys jest uczciwa i realna cene..gratuluje wyczucia ::

moze jakies zdjecia zamiescisz??

[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2005-06-10 17:12:53 ]

Cytat:
2005-06-10 17:07:50, zuzka pisze:
przepraszam, zapomniałam z tego wszystkiego o cenie. Najpierw myślałam o 12 tysiącach. Ale popatrzyłam co się dzieje na rynku i zdecydowałam 9 tysięcy . + ten ewentualny rabat. Co o tym sądzicie?

cena jest DOBRA !!!!!!!!!!!!

w jakim stanie to espero??? masz jakieś fotki???

Biorąc pod uwagę, że za sam przegląd zapłaciłam prawie 2 tysiące, to faktycznie.
Ale cóż zrobić.
Myślę, że stan jest bardzo dobry - kupiłam go 3 lata temu i bardzo o niego dbałam. Wszystkie przeglądy w terminie i u autoryzowanych (znajomych) przedstawicieli. Mieszkam pod miastem więc ważne żeby nie było niespodzianki. No i ngdy nie było!
A teraz mnie serce boli, jak widzę, że stoi nieużywany...

Cytat:
2005-06-10 17:25:43, zuzka pisze:
Biorąc pod uwagę, że za sam przegląd zapłaciłam prawie 2 tysiące, to faktycznie. Ale cóż zrobić. Myślę, że stan jest bardzo dobry - kupiłam go 3 lata temu i bardzo o niego dbałam. Wszystkie przeglądy w terminie i u autoryzowanych (znajomych) przedstawicieli. Mieszkam pod miastem więc ważne żeby nie było niespodzianki. No i ngdy nie było! A teraz mnie serce boli, jak widzę, że stoi nieużywany...

ty sie jeszcze zastanow czy naprawde musisz go sprzedawac..bo szkoda by bylo

Cytat:
2005-06-10 17:25:43, zuzka pisze:
Biorąc pod uwagę, że za sam przegląd zapłaciłam prawie 2 tysiące, to faktycznie. Ale cóż zrobić. Myślę, że stan jest bardzo dobry - kupiłam go 3 lata temu i bardzo o niego dbałam. Wszystkie przeglądy w terminie i u autoryzowanych (znajomych) przedstawicieli. Mieszkam pod miastem więc ważne żeby nie było niespodzianki. No i ngdy nie było! A teraz mnie serce boli, jak widzę, że stoi nieużywany...

nie mogłś dać tego ogłoszenoia miesiąc wcześniej??

teraz niestety już nie kupie od Ciebie esperanta......... kupiłem wersje 1.8 z klimą za 10 000 zł..... widze, że Twoja propozycja jest lepsza......

fajnie by było jakbyś wrzuciła jakieś fotki.......... gaz jest w kole???

pozdro

mmmm..
Szkoda. Ale ogłoszenie było (chyba) w internecie.
Muszę sprzedać, bo dostałam służbowy. Po co mi dwa?
Przegląd zrobiłam bo nie wiedziałam że dostanę służbowy.
Podaję telefon, jakby jednak ktoś był zainteresowany:

0607069758
041 3034011

żal niestety że takie autko tyle kosztuje , ehh , szkoda gadać tylko doła mozna złapać
Pozdro wszystkim