[s] moje 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam do sprzedania tak jak w tytule fiacik 126p. Krótki opis:

buda kiedys jeździła w wyscigach górskich, porządnie obspawana, nigdzie sie raczej nie rozłazi, do robót powazniejszych zalicza sie jedynie podloga bagażnika pod kołem zapasowym ale mi osobiście to nie przeszkadza, podłoga jest w miare ok, naliczyłem 3 dziurki o wielkosci około 2x2cm które sa zrobione już tzn odrdzewione, pomalowane podkładem, nałozony na to bitek i przynitowany kawałek blaszki nierdzewki. wygląda to ok i naprawde trudno zobaczyc ze cos bylo robione, cale wnetrze pomalowane na czarno. Kompletnie wyprute czyli wszystko co niepotrzebne zostalo wyjete, wszytskie wytlumienia maty bitumiczne i tapicerki (na zyczenie moge to wszystko dodać), wpsawane podstawki pod klatke takze nie ma problemu z jej zainstalowaniem, zegary od eleganta z białymi tarczami podświetlanymi na pomarańczowo, odpalany na przełącznik, w sumie wszytsko we wnętrzu jest ok i nie ma co sie rozpisywać.

Cała elektryka jest z eleganta rocznik 98, wszytsko sprawne itp, zadnych problemow ze swiatlami kierunkami itp, mrygaja tak jak trzeba więc nie trzeba w nic ingerować. Obecnie zamontowany 2 miesieczny akumulator centry 36aH.

Silnik i skrzynia pochdzą z eleganta, wsyztsko jeswt wpiusane w dowod i nie ma problemow przy zadnej kontroli itp. Skrzynie przydaloby sie zalac na nowo olejem. Silnikowi w sumie nic nie dolega, posiada stoczone koło zamachowe i to by było na tyle przerobek Zapłon nanoplex elektronioczny takze nie bawimy sie w zadne regulacje itp. Gaźnik zalozony nowy miesiac temu. 2 tygodnie temu zalany olejem Elf Sporti SRI 15w/40.

Zawias: komplet kół 13 cali, przednie od seicento 13 cali na 4,5 cala opony 145/70/13, tylne od sc poszerzxane 6 calówki z ładnym rancikiem, opony 155/65/13, tylne amortyzatory sportowe bilstein, ranty rozklepane (ten od pasazera przydaloby sie poprawidc ), z przodu wykjlepane resor i to by bylo tyle. Samochod bardzo ladnie siedzi na glebie i bardzo ładnie sie prezentuje. Bez tych felg puszcze go 100 zł taniej.

Z modyfikacji mozna dodac jeszcze tylna klape pomalowana na czarny mat i z wycietymi kratkami. Jak dla mnie bardzo ładnie sie prezentuje.

Pozatym do samochodu dodaje 0,7 litra farby koloru na jaki jest pomalowany, troche oleju na dolweki i pare pierdol Przeeglad do 04.03.2006 a OC do 13.02.2006. Kontakt: gg:5454397, kom: 693-368-629, mail: toki-rally@o2.pl . cena minimalna nie jest wysoka a nawet jezeli nie zostanie osiagnieta mozemy sie dogadac

ogłoszenie z allegro wiec nie smiac sie cena 800zł.

jak member sprzedaje to sie pisze czemu bo zaraz wszyscy beda pytac czemu

chyba przesiadka na inną furę

spoko spoko inna fura będzie ale126p też będzie.. pozbęde sie statusu membera co najwyzej na miesiac

nie lubie robic OT na giełdzie ale musze powiedziec ze nawet jak sprzedam swojego 126 to i tak kiedys jakiegos kupie...od tego sie nie da uwolnic!uwielbiam ten ryk 2 cylindrów

[ wiadomość edytowana przez: kabul dnia 2005-08-19 00:43:02 ]

ostatecznie: bile 170, koła 150, buda razem ze wszytskim 300, silnik + skrzynia 200

btw kolor wyblakły bo aparat do dupy

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2005-08-19 11:18:00 ]

fajny fajny tylko te kola z tylu za szerokie ale cena przystepna bardzo