Odciecie zaplonu 1,6 CVH pelny wtrysk

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tu filmik nakrecony przez NoSka.
Po tym zdarzeniu odezwal sie u mnie ktorys z popychaczy nigdy wiecej do odciecia.Moje tak jest jakies mulowate. Slyszalem Wilka odciecie to jest brzmnieie, a u mnie to jakis badziew

Zwróć uwagę że Wilkowe koniki mają troszkę inny wydech....ja ostatnio próbowałem do odcięcia.........też rewelki nie ma

i poco tak katować biedny silniczek :/

Cytat:
2005-06-02 12:44:11, noxx pisze:
i poco tak katować biedny silniczek :/

to byl pierwszy i ost raz. Trawalo to max 10s

no szkoda silniczka trochę a 10 sekund na takich obrotach to dobrych kilka tyś km przejechanych

Cytat:
2005-06-02 14:35:04, mss pisze:
no szkoda silniczka trochę a 10 sekund na takich obrotach to dobrych kilka tyś km przejechanych

Upss jak jush pisalem, wiecej tak nie zrobie

Cytat:
Upss jak jush pisalem, wiecej tak nie zrobie

No troszku cie wtedy poniosło, a mówiłem że niewarto

ten film to powinien byc z takim czerwonym kolkiem w dolnym prawym rogu!!!! szok totalny!! tak zpalowac biedny silniczek!! jak by ktos tak zrobil z moim, to bym chyba zatlukl na miejscu

Chessus ludzie no i coz z tego ze mial 7000? Jak szklanki nie wyskoczyly to jeszcze jest dobrze.

Moj Zetec nie raz zaznal odciecia i jakos nic mu sie nie dzieje.

Pytlar, z checia bym pokrecil Twoj silnik, bo ma potencjal

A pozniej sie ludzie dziwia, ze silnik nie ciagnie, jak nigdy wysokich obrotow nie zaznal, ehhh.

chociarz i tak swoj silnik odmulilem troche jak kupile essine to do 5 tys z trudem doszedl i wyzej nie chcial isc!! teraz dochodzi do 6 tys no a przy takich obrotach to niezle wciska w fotel!! no i wir w baku...

Hmm Toradek jechal zemna na walnym. Mowi ze chodzi ale jak ja jechalem Irkowym aniolkiem to moj przy nim to
Musze zajrzac na bagnet po majowce.Moze ma troche malo dlatego stuka.glosniej tylko przy zapalaniu stuka. pozniej to trzeba sie wsuchac Ale i tak chodzi ciszej od Seba_Dominika

Cytat:
2005-06-02 12:27:42, _muzzy_ pisze:
Zwróć uwagę że Wilkowe koniki mają troszkę inny wydech....

Eee tam...

BTW Jejwenikowi RST fajniej odcinał, przekonałem się o tym goniąc za Eresem w Iłkach

niewiem moze jestem przewrazliwiony. Stykac stuka jak go zapalam po nocy ale pozniej jakos niewiem nie slysze.
Olej mam 3/4 na bagnecie

witam, odnosnie tego stukania,tak dobrze sie nie znam ale moze to zaworki?

Szklaneczki

no ale za zawory odpowiedzialene sa popychacze.tak??

Cytat:
2005-06-05 08:47:24, WilK pisze:
Eee tam... BTW Jejwenikowi RST fajniej odcinał, przekonałem się o tym goniąc za Eresem w Iłkach

nas niet dogoniat

Cytat:
2005-06-08 20:42:07, eres pisze:
nas niet dogoniat

No, miałeś wtedy lekko 40 kucy więcej. Ile i tak długo się na ogonie trzymałem

a potem baby ze wsi mowily ze jakies rozrabiaki czarnymi samochodami sie ganaly i halasowaly

W rzeczy samej, ale jak coś, to nie ja