Grafika w nagłówku forum Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Drodzy klubowiczowie !

Co myślicie o umieszczeniu w pustym miejscu grafiki (obok

ZACZNIJ NOWY TEMAT) tak jak mają na forach FSOAK, FEFK, LKP,

BLUE DEVIL np.:

Proponowałbym wstawić fotkę Esperaka lub zrobić napis np.: Internetowy Klub Daewoo Espero

Z góry dziękuję za dialog.

Masz może na mysli jakieś konkretne zdjęcie Eperaczka?

Cytat:
2005-06-09 14:51:53, kisztan pisze:
Masz może na mysli jakieś konkretne zdjęcie Eperaczka?

Nie nie mam konkretnego zdjęcia na myśli.

Dlatego też zaproponowałem wstawić nawet napis INTERNETOWY KLUB DAEWOO ESPERO

Cytat:
2005-06-09 15:00:37, Norbi69 pisze:
Nie nie mam konkretnego zdjęcia na myśli. Dlatego też zaproponowałem wstawić nawet napis INTERNETOWY KLUB DAEWOO ESPERO

Nio tak....Warszawa zawsze pozostanie sztywna i konserwatywna ....jako było na początku tak i pozostanie na wieki wieków ....amen

Klub już dawno nie być li tylko Internetowy zawsze to będę powtarzał !

POLSKI KLUB ESPERO brzmi dużo ładniej
......ale oooooczywista może być i fotka !
(tym sposobem unikniemy niepotrzebnej dyskusji Południa ze Środkową Polską )

Pozdrowionka!

Waraszawa to takie miasto kolo Lublina i my lubelacy w sile trzech w pełni popieramy jedynie słuszną wersję "Internetową"

Co do Tematu - Pomysł Oki. Mozna w zasadzie powtórzyc baner ze strony klubowej. Ale to już chyba robota dla moderatorów jeśli nie Daemona...

Cytat:
2005-06-09 19:10:43, Navi pisze:
Ale to już chyba robota dla moderatorów jeśli nie Daemona...

Zgadza się Któryś z modów tego forum musi do Daemona napisać i wysłać mu ".gif"

Moze zrobmy tak - jezeli ktos przedstawi projekt to sie zastanowimy, czy go tam umiescic, czy nie.

Wstawic cokolwiek mozna, ale czy jest sens. Teraz nie ma nic i chyba nikomu to nie przeszkadza.

Jak juz cos wstawiac to takiego, zeby bylo ladne albo ciekawe, a nie tylko po co, zeby cos bylo. Niestety u nas z decyzjami w takich sprawach jest raczej kiepsko wiec proponuje nie ruszac.

Pozdrawiam
QLogic

Cytat:
2005-06-09 22:30:51, QLogic pisze:
Moze zrobmy tak - jezeli ktos przedstawi projekt to sie zastanowimy, czy go tam umiescic, czy nie. Wstawic cokolwiek mozna, ale czy jest sens. Teraz nie ma nic i chyba nikomu to nie przeszkadza. Jak juz cos wstawiac to takiego, zeby bylo ladne albo ciekawe, a nie tylko po co, zeby cos bylo. Niestety u nas z decyzjami w takich sprawach jest raczej kiepsko wiec proponuje nie ruszac. Pozdrawiam QLogic

jakiej wielkoścu by to miało być???