Sprzeglo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Ile moze kosztowac sprzeglo do kombicy 97r. silnik to diesel.
A moze ktos z was ma takie do sprzedania

A chcesz nowa czy uzywana??

Jak nowa to ja sie zapytam i powiem Ci ile by taka kosztowala

mozesz sie zapytac o takie i takie

Cytat:
2005-06-08 19:08:15, Misi3k pisze:
Witam Ile moze kosztowac sprzeglo do kombicy 97r. silnik to diesel. A moze ktos z was ma takie do sprzedania

Ja dalem za kompletne do 1.6 '98 rok 509 zl

Wiec jezeli to jest mk5 to kpl. sprzeglo do 1.6 sasch'a mam za 440zl a valeo za 490zl.Co myslisz o tych cenkach??

Cytat:
2005-06-08 23:01:06, EssiRS pisze:
Wiec jezeli to jest mk5 to kpl. sprzeglo do 1.6 sasch'a mam za 440zl a valeo za 490zl.Co myslisz o tych cenkach??

ja do benzynowca za valeo klp(tarcza docisk lozycho) 3misiace temu jak zmienialem qmplowi dawalem 340zł

za luka chcieli 420

pzdr

zapomnielem dodac ze 1,6 16v .,.,mniejsza o to ze 99r

pzdr

Cytat:
2005-06-08 23:06:08, grzesiekrbk pisze:
ja do benzynowca za valeo klp(tarcza docisk lozycho) 3misiace temu jak zmienialem qmplowi dawalem 340zł za luka chcieli 420 pzdr

Cena ciekawa choc zapomniales dodac jakiej firmy te sprzeglo bylo.Mam jeszcze mozliwosc zalatwienia sprzegla 4max'a ale sasch i valeo jest wg. mnie duzo lepsze wiec te napisalem.Przykro mi ze cena nie wszystkim sie podoba.No coz.... a czlowiek chcial pomoc koledze

Kupowałem sprzęgło kompletne Sachsa do 1,8D rocznik 91 za 320zł.

Cytat:
2005-06-09 07:29:26, Raven pisze:
Kupowałem sprzęgło kompletne Sachsa do 1,8D rocznik 91 za 320zł.

Raven tylko ze to jest inny silnik.Np do mk5 ale z silnikiem 1.4 sprzeglo kpl. sasch'a kosztuje u mnie 315zl a valeo 380zl.Jezli komus ceny nie odpowiadaja to trudno.Ja przeciez na tym nie zarabiam i nie zalezy mi zeby ktos bral.Poprostu chcialem pomoc koledze ktory szuka takiej czesci.

Dla porownania kpl. sprzeglo do 1.6 mk5 normalnie kosztuje sasch'a 573zl u mnie 430zl valeo normalnie 616zl u mnie 480zl, do 1.4 sasch 400zl u mnie 315zl a valeo 504 u mnie 380zl.

Jezeli ktos chce wiedziec cos wiecej o roznych czesciach to moge pytac sie.A jak komus nie odpowiadaja ceny to trudno.

Cytat:
2005-06-09 10:15:51, EssiRS pisze:
Raven tylko ze to jest inny silnik.Np do mk5 ale z silnikiem 1.4 sprzeglo kpl. sasch'a kosztuje u mnie 315zl a valeo 380zl.Jezli komus ceny nie odpowiadaja to trudno.Ja przeciez na tym nie zarabiam i nie zalezy mi zeby ktos bral.Poprostu chcialem pomoc koledze ktory szuka takiej czesci. Dla porownania kpl. sprzeglo do 1.6 mk5 normalnie kosztuje sasch'a 573zl u mnie 430zl valeo normalnie 616zl u mnie 480zl, do 1.4 sasch 400zl u mnie 315zl a valeo 504 u mnie 380zl. Jezeli ktos chce wiedziec cos wiecej o roznych czesciach to moge pytac sie.A jak komus nie odpowiadaja ceny to trudno.

Ale przecież ja nie napisałem że mi się nie podoba, nie zarzuciłem ani słowa w moich wypowiedziach że u Ciebie jest drogo. Napisałem poprostu dla porównania że tyle i tyle dałem za moje sprzęgło.
Żadnej złośliwości ani nic w tym nie było. Rozumiem ze do innego modelu może być droższe dlatego podałem rok i silnik.

Cytat:
2005-06-09 10:58:48, Raven pisze:
Ale przecież ja nie napisałem że mi się nie podoba, nie zarzuciłem ani słowa w moich wypowiedziach że u Ciebie jest drogo. Napisałem poprostu dla porównania że tyle i tyle dałem za moje sprzęgło. Żadnej złośliwości ani nic w tym nie było. Rozumiem ze do innego modelu może być droższe dlatego podałem rok i silnik.

Ok.Zle zrozumialem Poprostu juz mialem podobny watek gdzie ludzie zwyczajnie gardza pomoca bo "oni gdzies u kogos widzieli taniej itp".Jezeli ma ktos potrzebe kupienia nowej czesci od pewnego zrodla to zapraszam.W warszawie taniej nie znalazlem czesci.Ja przeciez nie zarabiam na tym tylko chcialem pomoc.Choc widze ze to byl glupi pomysl.....

Peace for all. Te ceny to i tak tanio w porównaniu z ceną sprzęgła do RSa