Sprzedam dokladke JEdrasika :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie do sprzedarzy jest moja dokladka. Nieukrywam ze najlepiej bym wolal zeby klijent byl z warszawy. stan bardzo dobry tylko od dolu telikatnie poprzycierana ale tego niweidac chyba ze ktos polozy sie pod samochod Cena 180 zl do małej negocjacji

Dlaczego ją sprzedajesz ??

gdyz przeszlo mi obwieszanie samochodu spojerami

Cytat:
2005-06-13 16:27:31, Bartek1112 pisze:
gdyz przeszlo mi obwieszanie samochodu spojerami

No chyba, że tak.

ps. a był jakiś tego powód czy od tak ??

Baaartek

Czyli jednak doprowadzasz samochod do seryjnego wygladu. Hmm Poczekajmy, kiedy bedziesz sprezyny wyciagal i sprzedawal felgi

sadzisz ze to sie da bez bolu zdemontowac?? nie szkoda zachodu?? nigdy nie bylem zwolennikiem przerobek jakich dokonales w swoim samochodzie..ale badz co badz jestes klubowym viperem a to zoobowiazuje i twoj samochod juz jakos sie wpisal w krajobraz naszego klubu no ale oczywiscie "wolnoc tomku w swoim domku"

niegrzeje mnie juz taki tuning owszem jak ktos sobie zrobi to tak ale ja dziekuje. Spojler z klapy tez usowam i do spzredanie bedzie bodajrze w przyslym miesiacu jak narazie tylko dokladka. wiec czekam na chetnego jak sie nieznajdzie dokladke polame i wywale do smietnika bo niemam gdzie jej trzymac

Cytat:
Poczekajmy, kiedy bedziesz sprezyny wyciagal i sprzedawal felgi

otorz tego nigdy niezrobie autko bedzie takie jak jest z tym ze bez dokladki spojlera i pasow. Autko mialo swoje 5 minut w swoim zywocie Klubowy viper tak jak szybko sie pojawil tak szybko zniknie . Ale ja zostane

co do temontarzu ona jest tylko na 6 sribkach po 2 po bokach i 2 pod rejestracja zedjmowanie i zakladanie jej to kwestia 2 minut

[ wiadomość edytowana przez: Bartek1112 dnia 2005-06-13 16:37:38 ]

[ wiadomość edytowana przez: Bartek1112 dnia 2005-06-13 16:38:04 ]

Hmmmm... witaj wśród żywych!

Bartek jakie prochy łykasz ?? Ja też tak chce

bartus a co z paskami?? cholera jak tak dalej pojdzie to jeszcze bede musial powiedziec ze mi sie twoj samochod podoba koniec swiata koniec swiata..

pasy sciagam i jezeli beda jakie sprzebarwienia poleruje samochod. w przyszlym miesacu tylna klapa idzie do malowania bo maly burchelek si epojawil i jest troche porysowana wiec juz pasow z tylu niebedzie i powoli zaczne juz je sciagac. Juz dzisiaj sciagnalem z tylnego zderzaka wszystkie. Wiecie serce mnie boli jak to robie ale musze

Ludzie, no co Wy? Jeden sprzedaje i go serce boli, teraz drugi odkleja i to samo
Dopatrywać sie jakichś głębszych przyczyn zaraz każdy zacznie i do psychoanalityków trzeba nam wszystkim wkrótce pójść
Mi szkoda, że viper zniknie z naszych dróg, a jeszce bardziej, że nigdy nie widziałem go na żywo.

--
Wiesiek (Maestro)

Wlasnie odklejam pasy i poleruje samochod. Niebede ukrywal ale lzy mam w oczach. niech ktos kupi odemnie ta dokladke dzisiaj ja sciagam

[ wiadomość edytowana przez: Bartek1112 dnia 2005-06-13 17:15:40 ]

Jak tak możesz Bartku, ja od ciebie samochód chcę kupić, a ty mi go tutaj "odtuningowujesz"

Cytat:
2005-06-13 16:36:33, Bartek1112 pisze:
co do temontarzu ona

Co do czego

zdemontowac mozna ja w 2 minuty. odkreca sie po e srodbki i sama schodzi bez zadnych przerobek

Cytat:
2005-06-13 19:45:18, Michal-500 pisze:
Co do czego

"Co do demontarzu, to jest ona tylko na 6 srubkach, 2 po bokach i 2 pod rejestracja (jeszcze gdzies sa 2, ale niewiadomo gdzie, zeby dokladki nie ukradli ). Zdejmowanie i zakladanie dokladki to kwestia 2 minut"

BARTEK NIE RÓB TEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Masz najbardziej rozpoznawalny samochód (nawet z zagramanicy o niego pytają)np mail z dzisiaj:
Cytat:
od: rusulucian@yahoo.com
Hello, could you tell me which is the size of Viper's
red Espero wheels and tires, and how much did he low
the car ?

czyli gość pyta o wilekość felg i o ile cm jest obniżone
Czerwone Espero Viper

A TY TAKIE NUMERY?????

Przywracaniu Bartkowego Vipera do oryginału mówimy stanowcze NIE!!!

Przykro i Navi ale pasy zostaly tylko na dachu sciagne je jutro. Niebede ukrywal esperak niewyglada juz tak jak kiedys. Wyglada jak by byl goly. Oczywiscie fotki w profilu zostana. Nadal z zagranicy beda mysleli ze viper istnieje chociasz go niebedzie. Staram sie niepatrzec na zdjecia z przed tego co mu dzisiaj zrobilem bo serce mi peka. Teraz to jest espero niewygladajace groznie i nierzucajace sie w oczy. Przykre ale prawdziwe. Jest mi smutno i czuje sie zle. Mimo ze bede nim jezdzil jeszcze do polowy przyszlego roku czuje sie jak bym go tracil