2 lipca Poznąń --> wyścigi na 1/4 mili

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie kolejna eliminacja mistrzostw Polski ktos się wybiera ?? ja raczej tak

Ja raczej nie ale udanej zabawy.

Ja się zastanawiam

Ja na pewno nie już straciłem całkowicie zainteresowanie tego typu imprezami ...

pozdr

Cytat:
2005-06-28 17:11:00, thaniel pisze:
Ja na pewno nie już straciłem całkowicie zainteresowanie tego typu imprezami ... pozdr

starzejesz się

Wiem ... może pójde do parku na spacer albo pojade do tężni do konstancina

pozdr

ja nie jade...za daleko

Cytat:
2005-06-28 17:11:00, thaniel pisze:
Ja na pewno nie już straciłem całkowicie zainteresowanie tego typu imprezami ... pozdr

to zaluj !!
w Stalowej Woli taka imprezka wyszla naprawde spoko
niesetty niepadla 9 ale po raz pierwszy pojawil sie lancerek

Widziałem czasy ale mnie to już nie jara. Podobało mi się kiedyś parę lat temu na początku. Może nie było takich szybkich autek ale było dużo ciekawiej więcej było powiedzmy "normalnych" samochodów. Moim zdaniem za taka kase jak tam co po niektórzy włożyli w te auta to można każde auto zrobić na szybkie. Poprostu teraz moim zdaniem to już profesionalny sport jest a kiedys to była poprostu dobra zabawa.

pozdr

to ty chyba niewiesz co to jest swirtna zabawa
czlowieku stoiz sobie na pasie zieleni a tu kolo ciebie ozz swoim audi wymiata

Taz... ja wiem o co tu chodzi... daj mi tez 80-100 tys zlotych na przerobki to Ci zbuduje poloneza ktory bedzie robil lekko niskie jedenastki...

Cytat:
2005-06-28 18:37:22, thaniel pisze:
Widziałem czasy ale mnie to już nie jara. Podobało mi się kiedyś parę lat temu na początku. Może nie było takich szybkich autek ale było dużo ciekawiej więcej było powiedzmy "normalnych" samochodów. Moim zdaniem za taka kase jak tam co po niektórzy włożyli w te auta to można każde auto zrobić na szybkie. Poprostu teraz moim zdaniem to już profesionalny sport jest a kiedys to była poprostu dobra zabawa. pozdr

Na naszych regionalnych imprezach tak wlasnie jest. Zapraszam

yhy to bys musial chyba okuc go blacha 5 cm

Cytat:
2005-06-28 19:54:54, taz pisze:
yhy to bys musial chyba okuc go blacha 5 cm

dużo jeszcze się musisz nauczyć o tym sporcie

Za 100tys zl to spoko na luzie moim zdaniem i tu sie zgadzam z Q i ze Speedem

pozdr

Za 100tyś to kupujesz Honde Civic 1.6 dokładasz niezłe turbo, wałki od integry + pare rzeczy potrzebnych, stroisz mocno elektronike i zamiatasz 12sek. A za to co zostanie to kupujesz browarki i zabawa na całego

[ wiadomość edytowana przez: Norbi69 dnia 2005-06-28 22:47:04 ]

nie sadze

crx z moca 212km (walki i inne pierdy) odchudzony na max (plastikowe blotniki klapa silnika i bagaznika w srodku nic prawie kolo 650kg) robil
niskie 15tki ET+RT

nie jest tak latwo zejsc nizej

pozdr

p.s. nie wciagajcie mnie w to znowu

Cytat:
2005-06-28 22:47:28, thaniel pisze:
nie jest tak latwo zejsc nizej

Czas odwiedzić przyjaciół z VTG

Ja juz nic nie mowie cisza jak taaaa

pozdr

Rozbite audi RS2 (strzal bokiem w drzewo, uklad napedowy&zawias cale) to 5600 euro, polonez 1988 1,5 - 1000 zl (w niezlym stanie buda), koszta specjalne - kola, klatka, tuning silnika,materialy dodatkowe 25 000 - 40 000zl... oraz rok czasu

and the rest is the secret