Nowe fotki mojej E9

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Uzupełniłam galerię - mam dużo nowych zdjęć. Była pogoda więc się udały no i niektóre są śmieszne.

PRZÓD Toyki

TYŁ - Paniol napis Corolla odpadł - musze go na nowo przykleić ale został XLi

BOCZEK

WNĘTRZE

BAGAŻNIK - pojemny jak diabli

SILNIK

RÓŻNOŚCI - czyli mozecioe zobaczyć Tazzzza, Land Cruisera brata, auto Pigletta i jego samego jest tez Hyundai tatuśka

E9 i E10 - róznice

E8 i E9 - ale to już było

TU CAŁOŚĆ

Dziękuję za uwagę

bardzo ładne autko i faktycznie pojemny bagaznik ma , kiedy w mojej tak bedzie sie świecić lakier

Patrze jakaś moda na fotki.
fakne foteczki
może tez zrobie swojej (jak zdąrze)

moze by jakieś podforum utworzyc , zeby kazdy miał swój temacik ze swoimi fotami

[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2005-06-07 16:33:25 ]

Cytat:
2005-06-07 15:44:19, sterciu pisze:
bardzo ładne autko i faktycznie pojemny bagaznik ma , kiedy w mojej tak bedzie sie świecić lakier

kiedy ją na nowo pomalujesz

Co do podforum to ja sobie założyłam prywatne forum i tam jest dział pt. TWÓJ SAMOCHÓD CZYLI POPCHWAL SIĘ - Klik. Czasem ktoś tam coś napisze.

Bardzo ladny samochod

Zadbany tylko ten moptorek troszkę mały!

Pozdro.

Cytat:
2005-06-07 23:09:44, Kafi pisze:
Zadbany tylko ten moptorek troszkę mały! Pozdro.

tez chciałabym mieć większy tak z 1.600 ccm wystarczyłby ale pewnie juz bym nie żyła.

Ładna i jeszcze się nieźle trzyma oby tak dalej

Mam taką samą, nawet zegary identyczne tylko kolor to srebrny metalik. Silniczek nie jest taki zly, ja kilka lat temy jechalem z żoną ze wskazówka na maxa tzn. 180 km/h teraz tak nie jeżdżę ale 150 to nie problem a mam jeszcze zalożony do niej gaz. Moim problemem jest jednak korozja drzwi przednich i progów zbieram się żeby to zrobić ale tródno o porządne drzwi bo o nowych to można pomarzyć (1500 PLN)

No tak - korozja to słaby punkt e9. W sumie u mnie są wymienioone błotniki i prawe drzwi - ogólnie nie widać na niej śladu rdzy. Jak u ciebie ze spalaniem??
Jechałam nią 150 km/h - wystarczy.

jak jeszcze jezdzilem na benzynie, to dało sie na jednym tankowaniu przejechac 640 km. W mieście spalala mi ok. 8 l/100 km. Teraz na gazie spala od 8.5 l/100 km. a na trasie troszkę mniej i raczej jeżdżę po trasie średnio od 90 do 140 km/h

Cytat:
2005-06-08 09:58:09, mirwin pisze:
jak jeszcze jezdzilem na benzynie, to dało sie na jednym tankowaniu przejechac 640 km. W mieście spalala mi ok. 8 l/100 km. Teraz na gazie spala od 8.5 l/100 km. a na trasie troszkę mniej i raczej jeżdżę po trasie średnio od 90 do 140 km/h

a wiec tak jak u mnie - tylko raz udało mi się zejść do 6.6 l/100 km. Teraz pali wiecej. Czy po przejechaniu tych 640 km palił Ci sie juz rezerwa?? Nie umiem dojść z tym do ładu-składu - przejechałam ponad 560 km - zapalił sie. jade na stacje, tankuję a tam do pełna tylko 32 l. jak to jest??

To zdjęcie jest najładniejsze: http://republika.pl/nane/E9_foty/hpim3206.jpg :]

Cytat:
2005-06-08 10:06:05, Pigletto pisze:
To zdjęcie jest najładniejsze: http://republika.pl/nane/E9_foty/hpim3206.jpg :]

Chciałeś powiedzieć że jestes skromny - no ale OK udało Ci się ładne jest też to
no i oczywiscie Rolleczka cudo

Te 640 km to do momentu gdzie dalo się zatankować 41 l paliwa. A rezerwa zapalała się i jeszcze było gdzieś 10 l paliwa to znaczy u Ciebie normalnie sie zapala. Można na rezerwie przejechać co najminiej 100 km.

Ładny ten Diabełek,chciałbym by moje autko się tak prezentoało,a napewno pod względem lakieru.

Cytat:
2005-06-09 01:39:55, a_jax pisze:
Ładny ten Diabełek,chciałbym by moje autko się tak prezentoało,a napewno pod względem lakieru.

dobrze to ująłeś w przyszłosci bedą łozyska do wymiany - moze jedno może dwa i na tym chyba STOP - zobaczymy co życie przyniesie.

Cytat:
2005-06-09 07:02:45, madzia_83 pisze:
dobrze to ująłeś w przyszłosci bedą łozyska do wymiany - moze jedno może dwa i na tym chyba STOP - zobaczymy co życie przyniesie.

Codziennie przechodzę obok takiej nawet w niezłym stanie, ma jakiegoś raka na błotnikach ale minimalne ilości, lakier też niezły

mirwin jeszcze jedno pytanie - kiedy u ciebie świeci się rezerwa?? Bo u mnie zaczyna migać jak wskazówka zejdzie do początku skali (kurcze nie wiem jak to dobrze opisać) tz. praktycznie jest na samym dole to zaczyna świecić. To w E9 rezerwa jest ponizej skali?? W e8 tak nie było