| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
BBronx Opel Omega B 2,5v6 Parczew | 2005-06-11 08:22:26 mozna wstawić tył od Golfa II |
BBronx Opel Omega B 2,5v6 Parczew | 2005-06-11 12:30:22 bo sporo widziałem takich tandetnych przeróbek i w pamieci mi zostało Spojler napewno doda uroku a dynamike poprawic mozesz silnikiem o pojemnosci 3,0 lub 3,2 |
RobertPodstolski Omega 3.0 V6 Łódź | 2005-06-12 21:01:04 Witam
zobacz sobie co proponuje irmscher bo cała reszta firm proponujących części tuningowe robi jakieś "lodówki" bez gustu www.irmscher.de tuninguj ile się da bo szkoda czasu by mieć omcię taką jak większość - za dobra fura- tylko nie przesadzaj bo przesada to już obciach Pomyśl o zawieszeniu a zobaczysz jak się dopiero prowadzi omega, możesz dużo frajdy sobie sprawić bo masz furę jak trzeba tylko wszystko zależy od kasy a tu możba sporo wpompować Pozdr Robert
|
carton_king Omega Polanica Zdrój | 2005-06-14 22:08:51
hehe no ja juz swoje wpompowalem, na razie chce raczej pojezdzic i nie miewac problemow z silnikiem jak teraz... mysle tez intensywnie nad 3.2V6, ale czy one nie maja wtrysku w glowicy (rodzaj wtrysku bezposredniego) ? To by z góry eliminowalo gazowanie... ;( pozdro k. PS dzieki za link z Irmscherem |