MotoNews.pl

Bagażnik dachowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do Corolli 2001 lifteback jaki polecacie w dobrej cenie i jak sie to montuje aby dachu nie uszkodzić? Nie widzę tam tzn przy uszczelkach i dachu miejsc do montażu.

montuje sie pod uszczelki drzwi+łapy na dach.Jak za mocno skrecisz robią sie wgniecenia na dachu.Najlepiej to kupić THULE-a.drogi ale przynajmniej jakość jest ok.

Cytat:
2005-06-12 14:15:24, MarekOskroba pisze:
montuje sie pod uszczelki drzwi+łapy na dach.Jak za mocno skrecisz robią sie wgniecenia na dachu.Najlepiej to kupić THULE-a.drogi ale przynajmniej jakość jest ok.

No właśnie drogi mnie nie bardzo potrzebny ,raptem na 1 wyjazd w roku aby rowerki zabrać ,ale dachu też szkoda...
Jakieś sugestie mile widziane

tani czytaj tandeta i moze zniszczyc dach,poza tym nei ma rzeczy tanich i dobrych,jak cios jest dobre to musi kosztowac.Poza tym chyba nie chcesz zgubic tych rowerów

Ja też polecam Thula ale koszty koszmar i dlatego Ja kupiłem Polski sprawdza się w 100% i nie jest Tandetą tu nr. tel. do W-wy tam gdzie kupowałem: (0-22) 665-28-76

Pozdro.

Ja poluję na używany do HB, niestety jest nietypowy. Na dodatek uparłem się na "oryginalny" bo ma ładnie zaokrąglone krawędzie- nie sterczą belki, ale niestety kosztuje majątek. Szukam używanego ale ciągle nic

Gdybym miał 4 drzwiówkę to by nie było problemu, jest spory wybór i jak pisze Kafi można coś kupić w dobrym stosunku jakości do ceny.
Może coś z Feu Vert, albo Norauto?
Pzdr.

ja do rowerów używam thule na tylna klapę. praktycznie da sie załozyć na każde auto.

Wszystkim dziekuje za porady