| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
cmatt LOB MEMBER OPEL SENATOR i OMEGA Kielce | 2005-06-28 18:02:10 Panowie potrzebuje nowy!!! (zamiennik) łącznik końcówek kierowniczych do opla omegii w rozsądnych pieniądzach, wymieniałem wszystkie końcówki i gość w sklepie dał mi dwie sztuki a dziś zaspiewał mi cene 84zł za sztuke kawełek rurki z gwintem, może ktoś ma znajomego tokarza który takie cudeńko wytoczy, stwierdziłem gościowi że mu to wole oddać niż zapłacic bagatelną sume 168 zł.
Panowie ogłaszam klubowe ruszenie pomóżcie Pozdrawiam cmatt |
Filipo X25XE + X30XE Poznań | 2005-06-28 21:39:40 Witam
Zobaczę jutro czy jest takie cos dostępne u mnie w firmie. Robie w Auto ABC - siec hurtowni motoryzacyjnych. A dlaczego musisz to wymienic? |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2005-06-28 22:31:16 ja kupowałem niedawno po mojej zniżce Febiego za ok 50 zł gdzieś jest moja wycena na forum. wiec jak odpowiada Tobie cena to za pobraniem mogę wysłać. No i dorzuce to co kiedyś obiecałem bo słoik stoi i czeka. pozdrawiam.
Jakby co mój tel 504 065 841 |
robert1x LOB SYMPATYK DAF Audi Wrocław | 2005-06-28 22:32:58 A czemu je chcesz wymienic? |
cmatt LOB MEMBER OPEL SENATOR i OMEGA Kielce | 2005-06-29 10:24:17 Panowie potrzebuje łącznik końcówek drązków kierowniczych ( rurka nagwintowana w środku), a nie łącznik stabilizatora!!!!!
Wymienić musiałem ponieważ stare były spłaszczone i przy wymianie wszytskich końcówek nie chiciałem dziadostwa wkładać do nowego kompletu ( trudnośći z wykreceniem), wiec jaby ktoś miał to ja bardzo chetnie zakupie tylko powuedzcie ile za sztuke moj numer 0604076188 Pozdrawiam cmatt |
Filipo X25XE + X30XE Poznań | 2005-06-29 19:23:27 Witam!
Nie mam w ofercie samych łączników. Są ewentualnie całe komplety po ok. 110 zeta za strone (2x koncówka + łącznik). Ale Ty juz pewnie masz nowe koncowki zakupione.? |
robert1x LOB SYMPATYK DAF Audi Wrocław | 2005-06-29 21:26:47 Widze że jakiś magik chciał na siłe kluczem do rur to rozruszać a sposób jest bardzo prosty wyciąga się obie końcówki drążków i na kowadełku obstukuje małym młotkiem troche to pracochłonne ale działa |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2005-06-29 21:28:45 Cmatt, po prostunie osłabiaj mnie.
Na czym chcesz oszczędzać, na swoom życiu czy na cudzym zdrowiu? masz świadomość jaką rolę pełni ta jak twierdisz "rurka"? nie jest zrobiona z gówna, tak jak nie są to śruby i obejmy z supermarketu. To elementy wykonane nie z ST 0 czy ST3SX. Nie rób dziadostwa i nie wsyudu sobie takim podejściem do tematu, a jak nie masz 167 złotych to nie jeździj, poki ich nie uzbierasz. Sorry, ale jak takie trzeczy ktoś pisze, to mnie krew zalewa, na czym wy ludzie chcecie oszczędzać, i co robicie z tymi zaoszczędzonymi pieniędzmi na gazie. |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2005-06-29 21:40:09 Prowo, kolacja z wódeczką i jeszcze zmrożoną nie jest rzeczą, ktorej bym odmowił, nawet jeśli wymaga sponsoringu |
robert1x LOB SYMPATYK DAF Audi Wrocław | 2005-06-29 22:05:53
Januszku nie denerwuj się skocz do lodówki po browarek A za oszczędności na gazie ja sobie poszedłem na ![]() ![]()
|
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2005-06-29 22:54:12 Janusz a co do oszczędności to każdy chce je mieć...
a co do Cmatta to podjędz na szrot i kup sobie z używki u mnie na szrocie z końcówkami powiedzieli po 20 zł za szt. i JANUSZ!!!!!!!! tak to chyba można zaoszczedzic? |
cmatt LOB MEMBER OPEL SENATOR i OMEGA Kielce | 2005-06-30 10:50:51 Oj chłopaki chłopaki ja końcówki mam założone (Wymeniłem cały komplet pięć końcówek i dwa łaczniki) poprostu musze oddać do sklepu sztuke, ja nie oszczedzam na tym co ważne, ja myśle a za oszczedzone pieniądze na gazie, blachy robie bo mi je ruda zjada, a co do oszczedności to nie przeginajcie bo nie kazdy jest prezesem wielkiej firmy lub jej włąścicielami i nie kazdy może walić w auto ile wlezie, są tacy któży muszą liczyć każdy groszzastanówcie się nad tym troche
Troche pieniedzy i z ludzi się złośliwcy robią, oj weterani weterani!! Wydaje wam się zę omegami mniej zamożni ludzie nie mogą jeździć, jesteście w błędziei z regóły ci mniej zamożni wiecej serca wkladają w omeśki niż reszta Pozdrawiam cmatt [ wiadomość edytowana przez: cmatt dnia 2005-06-30 11:01:51 ] |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2005-06-30 18:22:46 Co do browarku, to się tęskni, ale póki co muszę trzymać dietę po niedawnych wypadkach, szczęściem zostało już niedużo do zakończenia kwarantanny.
W kwestii zaś oszczędności, to Cmatt, jeśli przeczytasz co napisałeś w pierwszym poście, to nie powinieneś się dziwić mojej reakcji, kończąc uważam temat za zamkonięty, wszystko zostało wyjaśnione i mniemam, że nikt do nikogo nie żywi urazy gdyż jak mówi stare powiedzenie "prawdziwa cnota, krytyk się nie boi" |