Sprawa gardłowa!! Łącznik końcówek kierowniczych

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie potrzebuje nowy!!! (zamiennik) łącznik końcówek kierowniczych do opla omegii w rozsądnych pieniądzach, wymieniałem wszystkie końcówki i gość w sklepie dał mi dwie sztuki a dziś zaspiewał mi cene 84zł za sztuke kawełek rurki z gwintem, może ktoś ma znajomego tokarza który takie cudeńko wytoczy, stwierdziłem gościowi że mu to wole oddać niż zapłacic bagatelną sume 168 zł.

Panowie ogłaszam klubowe ruszenie pomóżcie

Pozdrawiam cmatt

Witam
Zobaczę jutro czy jest takie cos dostępne u mnie w firmie. Robie w Auto ABC - siec hurtowni motoryzacyjnych.
A dlaczego musisz to wymienic?

ja kupowałem niedawno po mojej zniżce Febiego za ok 50 zł gdzieś jest moja wycena na forum. wiec jak odpowiada Tobie cena to za pobraniem mogę wysłać. No i dorzuce to co kiedyś obiecałem bo słoik stoi i czeka. pozdrawiam.
Jakby co mój tel 504 065 841

A czemu je chcesz wymienic?

Panowie potrzebuje łącznik końcówek drązków kierowniczych ( rurka nagwintowana w środku), a nie łącznik stabilizatora!!!!!
Wymienić musiałem ponieważ stare były spłaszczone i przy wymianie wszytskich końcówek nie chiciałem dziadostwa wkładać do nowego kompletu ( trudnośći z wykreceniem), wiec jaby ktoś miał to ja bardzo chetnie zakupie tylko powuedzcie ile za sztuke moj numer 0604076188

Pozdrawiam cmatt

Witam!
Nie mam w ofercie samych łączników. Są ewentualnie całe komplety po ok. 110 zeta za strone (2x koncówka + łącznik). Ale Ty juz pewnie masz nowe koncowki zakupione.?

Widze że jakiś magik chciał na siłe kluczem do rur to rozruszać a sposób jest bardzo prosty wyciąga się obie końcówki drążków i na kowadełku obstukuje małym młotkiem troche to pracochłonne ale działa

Cmatt, po prostunie osłabiaj mnie.
Na czym chcesz oszczędzać, na swoom życiu czy na cudzym zdrowiu? masz świadomość jaką rolę pełni ta jak twierdisz "rurka"? nie jest zrobiona z gówna, tak jak nie są to śruby i obejmy z supermarketu. To elementy wykonane nie z ST 0 czy ST3SX.
Nie rób dziadostwa i nie wsyudu sobie takim podejściem do tematu, a jak nie masz 167 złotych to nie jeździj, poki ich nie uzbierasz.
Sorry, ale jak takie trzeczy ktoś pisze, to mnie krew zalewa, na czym wy ludzie chcecie oszczędzać, i co robicie z tymi zaoszczędzonymi pieniędzmi na gazie.

Modelina jest też dobra.
Tylko trzeba wypiec, żeby nabrała właściwości.

JG ma rację. (A kto ma rację, stawia wódkę i kolację )

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Prowo, kolacja z wódeczką i jeszcze zmrożoną nie jest rzeczą, ktorej bym odmowił, nawet jeśli wymaga sponsoringu

Cytat:
2005-06-29 21:28:45, JanuszGnitecki pisze:
i co robicie z tymi zaoszczędzonymi pieniędzmi na gazie.

Januszku nie denerwuj się skocz do lodówki po browarek
A za oszczędności na gazie ja sobie poszedłem na

Janusz a co do oszczędności to każdy chce je mieć...
a co do Cmatta to podjędz na szrot i kup sobie z używki u mnie na szrocie z końcówkami powiedzieli po 20 zł za szt. i JANUSZ!!!!!!!! tak to chyba można zaoszczedzic?

Oj chłopaki chłopaki ja końcówki mam założone (Wymeniłem cały komplet pięć końcówek i dwa łaczniki) poprostu musze oddać do sklepu sztuke, ja nie oszczedzam na tym co ważne, ja myśle a za oszczedzone pieniądze na gazie, blachy robie bo mi je ruda zjada, a co do oszczedności to nie przeginajcie bo nie kazdy jest prezesem wielkiej firmy lub jej włąścicielami i nie kazdy może walić w auto ile wlezie, są tacy któży muszą liczyć każdy groszzastanówcie się nad tym troche

Troche pieniedzy i z ludzi się złośliwcy robią, oj weterani weterani!!
Wydaje wam się zę omegami mniej zamożni ludzie nie mogą jeździć, jesteście w błędziei z regóły ci mniej zamożni wiecej serca wkladają w omeśki niż reszta

Pozdrawiam cmatt

[ wiadomość edytowana przez: cmatt dnia 2005-06-30 11:01:51 ]

Cytat:
2005-06-30 10:50:51, cmatt pisze:
...z ludzi się złośliwcy robią, oj weterani weterani!!...

Eeee tam - tacy malutcy może...

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Co do browarku, to się tęskni, ale póki co muszę trzymać dietę po niedawnych wypadkach, szczęściem zostało już niedużo do zakończenia kwarantanny.
W kwestii zaś oszczędności, to Cmatt, jeśli przeczytasz co napisałeś w pierwszym poście, to nie powinieneś się dziwić mojej reakcji,
kończąc uważam temat za zamkonięty, wszystko zostało wyjaśnione i mniemam, że nikt do nikogo nie żywi urazy gdyż jak mówi stare powiedzenie "prawdziwa cnota, krytyk się nie boi"