62 Rajd Polski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
są tu jacyś kibice? na odcinkach widziałem paru w esperakach, ale
jakoś nie było okazji zagadać

Chłopaki z Olsztyna nieźle jadą -widać że wcześniej sporo musieli poupalać

Cytat:
2005-06-12 15:01:40, marcin2 pisze:
są tu jacyś kibice? na odcinkach widziałem paru w esperakach, ale jakoś nie było okazji zagadać Chłopaki z Olsztyna nieźle jadą -widać że wcześniej sporo musieli poupalać

co to znaczy ... poupalać ?

Nio hej ja bylem na rajdzie ale niestety nie moim esperakiem tylko ze znajomymi nexia ale wkoncu to prawie ten sam samochod .... jak wrazenia a moze masz jakies fotki?

Cytat:
2005-06-12 15:35:15, Petersen pisze:
co to znaczy ... poupalać ?

Trenowac na trasach po ktorych ma przebiegac odcinek przed oficjalnym zapoznaniem.

Niestety w Polsce wszyscy wiedza ktoredy beda przebiegac oesy i moga caly rok trenowac

Cytat:
2005-06-12 15:01:40, marcin2 pisze:...Chłopaki z Olsztyna nieźle jadą -widać że wcześniej sporo musieli poupalać

sadzac po informacjach na rajdowych forach i kilku zdjeciach zrobionych zawodnikom to bylo ich tam sporo... nie tylko z okolic olsztyna

Cytat:
sadzac po informacjach na rajdowych forach i kilku zdjeciach zrobionych zawodnikom to bylo ich tam sporo... nie tylko z okolic olsztyna

no niestety, taka to u nas "sportowa" rywalizacja
ale to powinno dac naszym "mistrzom" do myślenia bo kierowcy z zagranicy byli w czołówce a trasą zapoznawali regulaminowo

ale rajd rewelacja-szutry to jest to