Badanie rynku Omegi w U.K.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jutro wybieram się na katusze autobusowego rajdu do Londynu (only 30 godzin ) i przy okazji postaram się zbadać sytuację występowania Omesiek u Angoli... muszę przyznać że jak byłem rok temu to na ulicach (coprawda małomiasteczkowych) spotkałem je szczątkowo (B) za to na szrotach (odwiedziłem 2, w tym jeden spory) Omesiek A czyli Vauxhalli Carltonów było prawdziwe MULTUM......
Smutne ale prawdziwe, chlip.....
Aha... Mam pisemko sprzed roku i jest takie ogłoszenie o wysprzedaży policyjnych Omesiek MV6 :) Co ciekawe różne wersje chłopaki mieli i automaty i manuale....

Postaram się jakieś fotki pstryknąć, jakby się jakaś fajna Oma nawinęła
A może uda się zrobić jakiś mały artykuł na stronkę?
Pozdro All!

Miłej podróży Piotrze!!! Czekamy na relację, heh LOB w Anglii

Powodzenia Makaweli. Wróć Lotusem!

bez lotusa i zdjeć nie wracaj :)

Hello Everyone!!!

Wlasnie siedze sobie w bibliotece w miescince Billerycay w hrabstwie Essex (50km od Londynu)...
Wiesci takie - Omesiek jest tak sobie - ani duzo ani malo... wydaje mi sie ze mniej niz w Polsce :( Niestety.... A jest najmniej... C tak samo.... prym wioda "B"
Zadnych fotek na razie nie mam, bo aparat jeszcze nie ruszany...
Uwaga, uwaga - Lotusa niet!!! Zadnego nie widzialem :( Bardzo duzo maja takich furek jak Porshe Boxter, nawet Ferrari calkiem ciekawe (wszytko nowiutkie... ale Lotusa niet
Wiecie..... na pewno tu sa, ale ja sie akurt nie natknalem na takowego.....
Z ciekawostek - przyjechalem tutaj zeby sciagnac tak mniej wiecej tira uzywanych opon.... Co ciekawe - wiecie ze w Anglii mozna miec 4 ROZNE opony w samochodzie (rozny bieznik)???
PARANOJA - mamy klopot bo opon jest od cholery i nie mozemy ich sparowac (jak sobie zdajecie sprawe w Polsce kupuja opony jedynie 4-kami albo parami.....

Postaram sie godnie reprezentowac LOB w U.K. :) hehehe... niestety poruszam sie tylko metrem, kolejka miejska i ewentualnie Honda Civic - bleh!

Musze pstryknac jakies fotki.... Bede sie staral polowac na Lotusa :)

Adam vel Makaveli
See Ya on next LOB party in Wawrzkowizna City :)) heehehe :)

Juz jestem w naszym kochanym kraju.

Omesiek mało, tak jak pisałem wcześniej. Żadnego Lotusa nie spotkałem :( Kiepsko...
W ogóle Vauxhalli troche tam jest, ale nie jest to jakaś przewaga nad innymi autami...

Z ciekawostek - dieslowcy by się załamali - otóż benzynka 95 i olej napędowy są tam w cenie JEDNAKOWEJ - około 0,8 funta.... Nieźle, nie? Sprawdzone na około 20-30 stacjach, więc nie wydaje mi się żeby to było jakieś odstępstwo... heheh i na większości ropa była ok. kilka pensów droższa od benzynki
Ja wymiękam - w ogóle tam jest straszna drożyzna...

Businessu nie załatwiliśmy (nie kupiliśmy używanych opon w liczbie 2000) i co jest dołujące - w związku z tym zamykamy wulkanizację - o jakimkolwiek Opelku możemy już tylko marzyć...

Uważam ten temat-ciekawostkę za zamknięty....
Pozdrówki wszystkim!