Promocja w ASO 11-18.06

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
od 11 do18 czerwca do 50% taniej

- druga linia części 35% taniej
- upust na wszystkie części 10%
- upust na robociznę 10%
- upust na olej 10%
- bezpłatny przegląd

Sprawodzone - za przeglad GETZ-a zaplacilem 172 PLN.

Pozdrawiam

Dzięki za info
Już się zapisałem na jutro

gadał koleś z kolesiem ze sklepu w ASO...dramatycznie leci im od początku roku sprzedaż cześci i obroty na ASO... najgorsze jest to ze JC np ciągnie sporo częsci oryginalnych które mozesz kupić 10-30% taniej i nadal masz pudełko hyundai ... no oczywiście każda akcja dobra, tylko jak sobie porównam głupia wymiane klocków w tej akcji ze znizkami wychodzi mi drozej niz oryginały w JC i wymiana na dowolnym warsztacie...

Cytat:
bezpłatny przegląd Sprawodzone - za przeglad GETZ-a zaplacilem 172 PLN.

To przegląd jest bezplatny czy nie?

Cytat:
2005-06-13 13:45:23, arturo_soda pisze:
gadał koleś z kolesiem ze sklepu w ASO...dramatycznie leci im od początku roku sprzedaż cześci i obroty na ASO... najgorsze jest to ze JC np ciągnie sporo częsci oryginalnych które mozesz kupić 10-30% taniej i nadal masz pudełko hyundai ... no oczywiście każda akcja dobra, tylko jak sobie porównam głupia wymiane klocków w tej akcji ze znizkami wychodzi mi drozej niz oryginały w JC i wymiana na dowolnym warsztacie...

Koledzy może to będzie najbardziej lamerskie pytanie na tym forum, ale proszę o rozszyfrujcie skrótu JC ???

Cytat:
2005-06-13 14:28:41, Wampun pisze:

Dzwoniłem, przeglądzik za free a części/płyny zgodnie z rozpiską Kolegi JanuszaW.

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-06-13 17:44:33 ]

JC = Japan Cars
Firma zajmująca się importem i dystrybucją części do aut japońskich, koreńskich i wielu innych.

do 18 czerwca wątek będzie podwieszony

To trzeba sobie zarezerwować przynajmniej przegląd

Przeglądzik "zaliczony" miła atmosfera, wszystko OK - polecam !!

Cytat:
2005-06-13 14:28:41, Wampun pisze:

Przeglad tak - za olej i filtr trzeba zaplacic.

Niestety przegladow gwarnacyjnych nie chca promocyjnie potraktowac

Gdzie tak jest ?

Ja zrobilem 11.06 przeglad gwarancyjny GETZ`a (1 rok) w ASO w Slupsku i zaplacilem tak jak pislem tylko za olej i filt( 172 PLN) . Robocizna za darmo. Jeszcze posprzatali i umyli auto.

Pozdrawiam

Mi na Hynka i Bielinskiego (czy jak to tam sie nazywa ) (warszawa) powiedzieli ze nie obejmuje to przegladu gwarancyjnego. Powiedzieli ze jedynie policza mi taniej czesc a za robocizne zaplace normalnie.

PS wnioski mam takie getz - super bryka ale ASO jest do D...

[ wiadomość edytowana przez: kogut69 dnia 2005-06-18 09:56:39 ]