Rajd Polski - 10-12.06.2005 - Mikołajki - kto sie wybiera?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wlasnie kto sie wybiera na mazurskie szutry? ja najprawdopodobniej pojade i mam 3 miejsca w aucie

Wujek jesion z 15-to osobową ekipką nieanonimowych alkoholikow oczywiście bedzie. Jak co roku na polskim. Tylko miejscówka się zmieniła

to bajera, gdzie planujecie nocleg? kiedy jedziecie? bo trzeba sie gdzies ustawic na chlanko

dlaczego to jest na HP?
widze, że Zoltar ostatecznie żegna się z KJS bo akurat 12 jest w Grudziądzu

z kjs'ow pojade tylko brodnice bo to moj ulubiony rajd, w reszcie nie ma sensu startowac bo i tak mam 2 nieukonczone rajdy pod rzad wiec chujufka po calosci. no i moze w lipcu wyjazdowy tomaszow mazowiecki

troche kiłowy termin bo 10 mam obrone dyplomu a i do grudziądza trza jechać. miałbym transport z klubu jako sędzia. szkoda.

watpie zeby przesuneli mistrzostwa europy ze wzgledu na grudziadz

toc nie o to mi chodzi pszesiąknięty żółtym kolorem człowieku
miałam plana sie wybrać ale start jest ważniejszy.

luzik, no problem. no kto siem jeszcze wybiera?

Moze ja i Lord_S, al emusimy transport skołować wiec kwestia otwarta

Jakie koszta transpotra zakładaąc że byś zabrał komplet luda? Nocleg robimy typu brodnickiego? .

policz jakies 900km (300 do mikolajek z toronto, 300 spowrotem, 300 na miejscu ganiajac po oesach). przy spalniu dajmy 7l/100km. wychodzi jakies 265zl przy cenie paliwa 4,20. 66zl/leb, nie jest zle. jechalibysmy jarkiem 1.3 nonturbo

nocleg mysle jakis furjus, namiot czy chatka czy inny szalas. do tego furjus grill i w chuj alkoholu i bajabongo by bylo

Zoltar jak będzie bliżej do rajdu to oczywiście dam ci znać co i jak. Bo sami jeszcze nie znamy terenu i nie wiemy gdzie bedziemy spać. Czy jakiś pensjonat czy namioty. Ale spotkać się trzeba będzie obowiązkowo.

Ja będe na rajdzie jak zwykle w tym sezonie mam pelen cykl RSMP, PPZM, troche RSME i 1-2 elimin RSMŚ, szkoda ze nie jako zawodnik tylko fotoriporter :/

No, pomyślim. Może uda mi się nakręcić kogoś jeszcze i wtedy można by jechać 7-osobowym Van'em LPG-Power z pełnym wypasem na pokładzie - może od razu z migiem albo slick'ami by sie co załatwiło

Przy dobrych wiatrach.. może, kto wie? Mamy już plan zobaczymy jak będzie z wykonaniem

Zoltar zamierzasz tam startować

tak, specjalnie na ten rajd prodrive ma mi wystawic nowiutka Impreze Spec. C. mysle ze Simon Jean Joseph, Holek i reszta beda mieli ciezko

Cytat:
2005-05-21 14:30:59, ZoLt4R pisze:
tak, specjalnie na ten rajd prodrive ma mi wystawic nowiutka Impreze Spec. C. mysle ze Simon Jean Joseph, Holek i reszta beda mieli ciezko

tak się złożyło że pytam na poważnie, jedziesz tam dla celów alkoholicznych czy dla porywalizowania, tzn przywiezienia kolejnego pucharu

Zoltar kup sobie licencje miedzynarodowa na jakims targu ;p, w dowodzie przebij na 650 (pewnie z 2 flaszki trzebabylo by zaplacic), pozniej kolejne 3 flaszki na BK zeby przepuscili auto.
zrobimy zrzute na wpisowe, paliwo itp. a Ty tylko padake na mazury zawiziesz i w klasie kistorycznej bedziesz zapodawał boki Hołki, Kuzaje i inne Józefy nie maja co startowac jesli chodzi o widowisko