X SRS - 21.05.2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panie i Panowie już za niecałe trzy tygodnie najlepszy rajd amatorski na Śląsku. Mam nadzieje, że na tej edycji pobijemy rekord startujących załóg TGR. Dla przypomnienia fotka z 8 SRSu Brakuje na niej jeszcze pasia, który stał siedem samochodów dalej heh

My jedziemy na 100%, mam andzieje ze na jubilouszowym SRS'ie nas mile zaskocza organizatorzy jakis supraisem

Pozdrawiam.

My SRS jedziemy na pewno. Wstyd się przyznać ale to będzie nasz pierwszy SRS. Jeśli nie wystartujemy w Tychach ósmego to będzie to na dodatek debiut rajdówki Ale bardzo prawdopodobne jest że uda sie w Tychach pojechać

zgłosiliśmy sie juz tydzien temu i niemozemy sie doczekac...
Pozdrówki

Ja tez wyslalem zgloszenie, mam nadzieje ze nie bede przez to startowal z nr 1

Na razie wszystko wskazuje na to że wystartujemy. Już sie cieszę

Jadymy ma się rozumieć

sie wie, że też jade

Pożyjemy zobaczymy, ale fajnie by było...

Nasz start stoi pod znakiem zapytania, mamy do wyboru albo kryterium kamionki albo SRS. Zobaczymy co z tego bedzie.

Pozdrawiam.

No ja startuje,a bynajmniej mam taki zamiar jesli nic sie nie spiehniczy . Na prawym jak już wcześniej ustaliłem jede z Adamem Gładyszem . Coś mam wrażenie że warto bedzie jakiś zabierak zabrać ze sobą

Moze sie porwe na to ale nic o tym niewiem jakies info plis

info klik

Ja w tej chwili skrzynie mam w czesciach pierwszych i wybieram resztki zebow 1-szego biegu z obudowy
Mam nadzieje ze zdaze poskladac to do kupy na srs. Przy okazji wymienie chyba zabieraki i przeguby, zeby chociaz tego byc pewnym

Jakby któremuś z driverów nagle "rozchorował" sie pilot to ja chętnie przejme obowiązki fajnie by było wystartować w tak odlotowej imprezce (no ale nic na siłe)

Pozdrawiam cieplutko

jezeli z autem sie nic nie bedzie dzialo to jedziemy Filip miales nas wszystkich zglosic na SRS, czy to zrobiles???

pozdrawiam

właśnie wysłałem zgłoszenie na SRS
to oczywiste że nie liczymy na jakieś miejsce, chcemy po prostu osiągnąć mete i przyzwyczaić się do nowego bolidu. Na razie trwają intensywne testy (upalamy w Jaworznie gdzie tylko sie da )

My tez dzisiaj wyslalismy zgloszenie O ktorej wyjazd z pod Daty? od 6.00 do 7.30 chyba jest wydawanie dokumentow.

Pozdrawiam

A ja niestety nie jade bardzo mi z tego powodu smutno

A bardzo bym chcial jechac tylko skrzynia padla