Ale fotę znalazłem :-))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Heh, moim pierwszym autem był Fiat 125p o poj. 1300 na włoskich podzespołach - wypas...
nawet był czerwony - jak ten na zdjęciu....

A to zdjątko - to fajniusie, mozna by dac cynk chłopakom z F&F - też by się ucieszyli...
Pozdrawiam

A przepraszam co oni robią? Przepychają sie? Jeżeli tak to łajdaczka przegrala bo ma wgniecioną dupę a fiacior nic

to czysty sadyzm....
sorry, ale dla mnie to buractwo.

hmmm nie rozumiem tego foto
niszczą autka dla zabawy
głupi pomysł

To co chłopaki robią z autami- ich sprawa
Ale takie fotki często się nie trafiają
Niezła fotka - fakt
Paweł

Rozumiem niechcący zdemolować-wyzłomować samochód na słupie! To czysta perwersja i ochyda zarazem.

ale fiat tylko dlatego jest cały, bo ma wyżej tył i łada dostała w pas przedni...
jestem ciekaw jaki byłby "wynik" gdyby łada miała tak tył podniesiony jak fiacior

Cytat:
2004-02-06 22:47:02, Leszek_Gdynia pisze:
A przepraszam co oni robią? Przepychają sie? Jeżeli tak to łajdaczka przegrala bo ma wgniecioną dupę a fiacior nic

Może łada była klepnięta ? albo bardziej nadgryziona.

Cytat:
2004-02-06 22:47:02, Leszek_Gdynia pisze:
Przepychają sie? Jeżeli tak to łajdaczka przegrala bo ma wgniecioną dupę a fiacior nic

Cytat:
ale fiat tylko dlatego jest cały, bo ma wyżej tył i łada dostała w pas przedni...

Cytat:
Może łada była klepnięta ? albo bardziej nadgryziona.

Cytat:
A to zdjątko - to fajniusie, mozna by dac cynk chłopakom z F&F - też by się ucieszyli...

No cieszymy sie w końcu się okazało co jest lepsze Fiat rules nie ma się co łudzic......
Zartuje oczywiście, jakby nie było to Łada przecież też pochodzi z rodziny fiata.
Jeśli chodzi o takie zabawy to dla mnie to największy kretynizm......

Kretyni do potegi n !!!
Jak tak mozna !!!

F U J !!!!