Cos sie tlucze z przodu....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam!
gumy drazka stab. wymienione, gumy na wachaczach tez, galki sa ok, a cos czasem stuka, jak by nie bylo przykrecone. czasem strasznie sie tlucze, ale na diagnostyce nic nie wykryli, co to moze byc? gdzie szukac?

Cytat:
2005-06-18 00:05:06, szopen_maciek pisze:
witam! gumy drazka stab. wymienione, gumy na wachaczach tez, galki sa ok, a cos czasem stuka, jak by nie bylo przykrecone. czasem strasznie sie tlucze, ale na diagnostyce nic nie wykryli, co to moze byc? gdzie szukac?

nawet mnie nie strasz, że jak wszystko powymieniam to dalej bedzie stukało

no ja juz nie wiem co mam wymienic, wymienilem wszystko...bylem na diagnostyce i powiedzieli ze zawieszenie jest ok, nic sie nie tluklo...a w czasie jazdy dalej cos stuka, jak by sie mialo rozleciec.

no u mnie coć tak stuka jakby jakiś element latał w pustej przestrzeni i o brzebi się obijał, ale tylk z jednej strony.

Cytat:
witam!
gumy drazka stab. wymienione, gumy na wachaczach tez, galki sa ok, a cos czasem stuka, jak by nie bylo przykrecone. czasem strasznie sie tlucze, ale na diagnostyce nic nie wykryli, co to moze byc? gdzie szukac?

Witam,

mnie czeka podobna regeneracja przedniego zawieszenia ale za nim zaczne chciałbym sie dowiedziec jaka jest orientacyjnie cena kompletnej wymiany gum?

Pozdrawiam

u mnie w hurtowni za 1 szt ok. 24zl, a sa 4 takie gumy. Caly uzywany wachacz mozna kupic za 60zl, z "dobrymi" gumami i galka. Wymiana to nie wiem ile, bo ja robilem sam.