Zlot ramkowy w Trojmiescie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
(...) przeniesienie dyskusji

Cytat:
2005-06-15 15:31:45, SlawekH pisze:
W takim razie ja odbiorę te ramki jutro z rana. W sprawie minizlociku proszę kontaktować się ze mną na priv. W rozmowie z Walusem wstępnie ustaliliśmy, że najlepszym miejscem byłby parking w Osowej przy obwodnicy (Geant albo Castorama). Chyba że macie jakiś inny pomysł. Pozdrawiam S.

Geant jest jak najbardziej ok. Teraz tylko kiedy? Ja ten tydzień jestem nińka synka więc albo weekend (od 15-tej w sobotę) albo przyszły tydzień np poniedziałek ok 18-tej.

--
Feno

Niedziela... Np... Po 16... Będzie super... Możemy nawet grilla zrobić

Ja tak jak mówiłem - najwcześniej poniedzielnik od 16:30 (jak nic nie wymyślą w robocie), bo do tego terminu po prostu nie istnieję. Sorka - tak wyszło

Tak jak pisałem w topicu "ramkowym" nasze rameczki są odebrane i na razie spoczywają bezpiecznie u mnie w pracy, w szafie .
W poniedziałek mnie nie ma w Trójmieście - jestem w Sieradzu i wracam raczej późno. Czy wtorek ok. 17-tej parking Geant (obwodnica) pasowałby wszystkim na małe spotkanko ?
Może zrobimy jakieś zdjęcie (umyć auta proszę ).
Pozdrawiam
S.

Cytat:
2005-06-16 15:26:17, SlawekH pisze:
(...) Czy wtorek ok. 17-tej parking Geant (obwodnica) pasowałby wszystkim na małe spotkanko ? Może zrobimy jakieś zdjęcie (umyć auta proszę ). Pozdrawiam S.

Wtorek ok ale raczej najwcześniej o 18-tej (dłużej jestem w pracy).

Ja na wtorek moge sie dostosować do każdej w zasadzie godziny, a przynajmniej na dziś tak to wygląda.

No to powiedzmy niech będzie wtorek 18.15 (też mogę dłużej popracować )
Czekamy jeszcze na deklarację kolegi Jcichonj.

SH

Cytat:
2005-06-17 14:43:23, SlawekH pisze:
No to powiedzmy niech będzie wtorek 18.15 (też mogę dłużej popracować ) Czekamy jeszcze na deklarację kolegi Jcichonj. SH

Owszem pasuje mi wtorek o 18.15, pod Geantem
I ogłaszam wszem i wobec 17 czerwca zostałem tatusiem!!
Wtorek jest w sam raz, bo coś czuję,że potem nie będe miał czasu

Cytat:
2005-06-18 20:58:42, jcichonj pisze:
Wtorek jest w sam raz, bo coś czuję,że potem nie będe miał czasu

Dobrze czujesz

Gratki

Cytat:
2005-06-18 20:58:42, jcichonj pisze:
(...) I ogłaszam wszem i wobec 17 czerwca zostałem tatusiem!! (...)

No to gratulacje !!!
Syn czy córka??

Dziekuje
Córka

A tak swoją drogą to gdzie jest np. kolega Pilot?

Czekam na Was dzisiaj o 18.15 na parkingu Geant (część najbliższa d. ul. Spacerowej).
Nie spóźniać się proszę
Pozdrowienia
S.