Lexus Style w BMW Porazka czy hit??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
PRzeszukalem forum i nigdzie ni znalazlem tematu podobnego. Bycmoze zle szukalem ale:

Interesuje mnie jaka macie opinie o swiatlach typu lexus w BMW. Wiem ze wielu sie nie podobaja (JA TAKZE UWAZAM ZE TO SYF) ale jestem zainteresowany opiniami jak najwiekszej ilosci osob zgrupowanymi w jednym temacie ktory zalozylem. Piszcie co sadzicie o tych porazkowych lampach

to tandeta i sa brzydkie. zresta mogles swpoje zdanie dopisac do tematu o lampach gdzie juz jest o lexusach i polowa forumowiczow sie wypowiedziala a tak niepotrzebnie beda powtorki..

dla mnie totalna porażka, nawet gorzej niż porażka. zreszta nie tylko w bmw. inne auta też mi się z tym nie podobają.
pozdrawiam

może 5 lat temu oceniłbym to inaczej,ale teraz wydaje mi się to zbyt pozerskie i wybujane,moim zdaniem oryginalne klosze w kolorze biało-czerwonym prezentują się w porządku i nie trzeba ich zmieniać na takie kosmiczne pozdro

Czerwone czy lekko dymione lampy są ok ale te przezroczyste szkiełka bardziej pasują mi do jakiegoś Punto, Brava czy innego Daewoo. Zdecydowanie na minus.

nie podobają mi się, porażka, "pozerstwo", zdecydowanie biało-czerwone klosze, lub całe czerwone. pzdr

Cytat:
może 5 lat temu oceniłbym to inaczej,ale teraz wydaje mi się to zbyt pozerskie i wybujane

To jest Tandetne(odpustowe) i wieśniackie nawet 4 czy 5 lat temu

Cytat:
2005-06-18 13:07:54, THe1 pisze:
To jest Tandetne(odpustowe) i wieśniackie nawet 4 czy 5 lat temu

no ale zważ na to,że kiedyś było to nowością i człowiek inaczej patrzył na pewne rzeczy...no i się było młodszym

Cytat:
2005-06-18 12:11:03, biem pisze:
Czerwone czy lekko dymione lampy są ok ale te przezroczyste szkiełka bardziej pasują mi do jakiegoś Punto, Brava czy innego Daewoo. Zdecydowanie na minus.

Jakie inne daewoo masz na mysli??? bo chyba nie lanochoda?

pzdr panie Czesław

[ wiadomość edytowana przez: mibhell dnia 2005-06-18 17:50:03 ]

Ja uważam, że lexusy wogóle nie pasują do BMW, za to zajefajnie pasują tzw. Clearlooki podobają mi się szczególnie na E-34 niestety są drogie

orginal jest najladniejszy,ale moga byc i dymione .Tez sa ok.Ja nawet lustra M3 zdjalem bo mi nie lezaly

Cytat:
2005-06-18 19:59:09, Max2000 pisze:
.Ja nawet lustra M3 zdjalem bo mi nie lezaly

to fakt same lusterka m3 jak nic wiecej nie jest zrobione przy bmw to niezbyt pasuja, jak lusterka to powinna byc tez reszta m pakietu.

Witam
Lexusy pasują raczej do japońców. Do BMW jest to kasztaniaste tylko i wyłącznie biały migacz czewony stop pasuje do tych samochodów. Mega kaszana to te lexusy które mają potrójne małe okrągłe stopy. M3 look jest klasyczny i kropka.
Pozdro

jak dla mnie to kupa na max'a. najlepsze sa oryginaly ale z białymi kierunkami!!

dla mnie jest to po prostu niesmaczne,natomiast widzialem nowe"krysztasłowe"lampy do e34 z białym migaczem w srodku i byle zajebiste.(DLA MNIE) natomiast"lexusy" do e36 etc. to kleska jak dla mnie...