Wloty na błotnik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hmmmm. ostatnio rozbiłem swego mk4 i przy okazji naprawy chciałbym wstawić w przedni błotnik wlot powietrza w stylu Mercedes Sprinter... takie trzy podłużne szczelinki
Czy ktoś sie może orientuje czy można coś takiego kupić do wspawania w blache... ile to może kosztować???
A może sam ktoś wycinał i ma jakieś rady dla mnie???
Z góry dzieki za informacje...!!!!!!!!!!!!!!

Hmm, ostatnion widzialem taki patent, jak gosciu sobie umiescil wloty zrobione z (i tu uwaga ) atrapy przedniego wlotu od poldolota (oczywiscie odpowiednio dociete i poszpachlowane).

A Raven ma takie wloty (a raczej wyloty) hand-maded

Cytat:
2004-01-19 17:20:36, WilK pisze:
A Raven ma takie wloty (a raczej wyloty) hand-maded

raczej "szlifierko-wycinarko" maded
loozik

takie wloty plastikowe widziałem w Noruato do stosowania na maske i w błotniki...

Wloty powszem mam i wbrew teorii Loozika nie sa robione szlifierka.
Mam do sprzedania kilka szt wykonane z blachy #2 pocynkowane na srebrno zeby nie rdzewialy. Mozna je dowolnie przyciac (zmiejszyc ilosc zeberek).
Cena 10zl szt. Jak co to na priv.

No Raven... rzeczywiscie ładna robota... tyle tylko że ja sie napaliłem na troszke inne... spróbuje umieścić fotke ale nie wiem czy umiem :|

chodzi mi o wlot w stylu MB Sprinter... czyli trzy ukośne szczelinki.
Jeśli masz coś takiego to ja sie ustawiam w kolejce... a jak nie znajde to hmmm - kątówka w ręke i jazda
P.S. Śliczny MK4... gratulacje!!!

Cytat:
spróbuje umieścić fotke ale nie wiem czy umiem :|

raczej nie potrafisz ale jak dłużej popróbujesz to pewnie będzie lepiej

Cytat:
2004-01-20 12:32:26, Majkel1982 pisze:
No Raven... rzeczywiscie ładna robota... tyle tylko że ja sie napaliłem na troszke inne... spróbuje umieścić fotke ale nie wiem czy umiem :|

chodzi mi o wlot w stylu MB Sprinter... czyli trzy ukośne szczelinki.
Jeśli masz coś takiego to ja sie ustawiam w kolejce... a jak nie znajde to hmmm - kątówka w ręke i jazda
P.S. Śliczny MK4... gratulacje!!!

W sprawie wlotu to wiem jak wygladaja te z MB bo kolega sobie wstawil jeden taki do Golfa ale dal chyba z 200zl za caly blotnik troche duzo. Owszem fajny jest ale za tyle kasy to musi byc fajny.
W sprawie fotek to musisz ja miec gdzies w necie nie da rady wstawic tych co masz na dysku
I dziekuje za slowa uznania. Sporo mnie to kosztowalo nerwow i pieniedzy. Teraz troche inaczej wyglada alu zdjete i podkladka pod zderzakiem urwana

czyli tak jak ja mam ja osobiście kupowałem błotnik od sprintera..kosztował mnie 100pln na giełdzie... ale widizałem już w ofercie jakiejś firmy tuningowej same wloty...chyba dwa w komplecie (pray i lewy) kosztowały 60 pln..ale nie mogę teraz znaleźć tej firmy

Cytat:
2005-06-19 18:19:09, VinCe pisze:
czyli tak jak ja mam ja osobiście kupowałem błotnik od sprintera..kosztował mnie 100pln na giełdzie... ale widizałem już w ofercie jakiejś firmy tuningowej same wloty...chyba dwa w komplecie (pray i lewy) kosztowały 60 pln..ale nie mogę teraz znaleźć tej firmy

aleś wykopalisko zrobił

a co czasami wieje nudą na forum więc sobie przeglądam bardzo stare wątki

archeolog

zawsze chciałem być archeologiem...chociaż tutaj się spełnię..