SPRZEDAM ESPERO 2,0CD + gasss, p.rejstracja: 1998r. 105tyśkm

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ESPERO 2,0CD + gaz

Rok produkcji: 1997, pierwsza rejestracja 1998, przebieg ok. 105tyś km., tzw. wersja niemiecka, klimatyzacja, welurowa tapicerka, ABS, poducha, radio-kaseciak, gaz z kompem, alusy AEZ 14cali + opony Dębica Furio (stan bdb), zimówki Barum Polaris II (jeżdżone pół sezonu zimowego) na felgach stalowych.

Stan silnika, podwozia, ukladu przeniesienia napedu bdb.
Stan blachy (jak to w Espero) dobry, po poprawkach.

Cena: 13 tyś. zł. (z OC i przeglądem technicznym do końca roku).

Cytat:
2005-04-15 08:09:18, -JACO- pisze:
Stan silnika, ... bdb.

Nie cyganisz

Nie, silnik jest naprawdę w bdb stanie, zalewany MOBILEM 5W50, suchy.

Myślę że bez trudu przejeździ następnę 200 tyś km

Zawieszenie nie stuka, jest ciche, skrzynia OK, sprzęgło nowe, parownik gazu wymieniony 50 tyś km. temu.

Cytat:
2005-04-15 19:02:04, -JACO- pisze:
Nie, silnik jest naprawdę w bdb stanie, zalewany MOBILEM 5W50, suchy. Myślę że bez trudu przejeździ następnę 200 tyś km

Nastepne 200 tys km? Przeciez teraz masz tylko 105tys

[oczywiscie mozesz skasowac mojego posta ]

Cytat:
2005-04-16 00:03:25, QLogic pisze:
Nastepne 200 tys km? Przeciez teraz masz tylko 105tys [oczywiscie mozesz skasowac mojego posta ]

hmmmm... następne 200 tyś km PO obecnych 105 tysiącach, nie widzę nieścisłości

od siebie dodam że to bardzo ładny esperak

[ wiadomość edytowana przez: Tomek-Mydlowski dnia 2005-04-16 02:07:39 ]

Dzięki Tomek za reklamę

Nawet nie wiesz jak się cieszę z tego wyjzadu do Borek/Iłek - ziomale z Żoliborza znowu razem

Cytat:
welurowa tapicerka

To już niemodne Ja mam materiał w sceniku - oczywiście jakościowo lepszy od tego w espero, ale mimo wszystko materiał (dla sceptyków dodam, że nie jest to wersja podstawowa).

welur w espero jest naprawde wysokiej jakosci

odnośnie zaś samych materiałów ja tam wole to co mam czyli połączenie skóry z alcantarą (czy jak to sie pisze)

Cytat:
2005-04-17 18:26:28, Tomek-Mydlowski pisze:
welur w espero jest naprawde wysokiej jakosci odnośnie zaś samych materiałów ja tam wole to co mam czyli połączenie skóry z alcantarą (czy jak to sie pisze)

Że skórakiem obszyte masz boczki to doskonale wiedziałem, ale tym, że środkowa część fotela pokryta jest alcantarą to mnie zabiłeś

Pozdrawiam - SpeedR

ładnie utrzumane autko JACO

hej a co to jest ta alcantra?

Cytat:
2005-04-17 18:29:23, SpeedR pisze:
Że skórakiem obszyte masz boczki to doskonale wiedziałem, ale tym, że środkowa część fotela pokryta jest alcantarą to mnie zabiłeś Pozdrawiam - SpeedR

czyli to nie to

Taki opis znalazłem w instrukcji obsługi....ale może się myle.
Tapicerem nie jestem - moge jedynie powiedzieć, że jest to trwałe

EDIT
Fuktycznie pomyliłem się
czyli mam siakis materiał połączony ze skórą, ale wygląda bardzo podobnie.
Alcantara prezentuje się tak :

[ wiadomość edytowana przez: Tomek-Mydlowski dnia 2005-04-18 03:09:22 ]

He, he - bo Tomek czytal juz instrukcje od swojego nastepnego samochodu - E38 i stad ta pomylka

Alcantara to chyba taka skóra rodem z Hiszpanii z regionu o tej samej nazwie. A wyglądem przypomina zamsz, albo nubuk (taki jak na butach )

A ja chcę lakier fortepianowy... najnowsza moda i luksus (limuzyny)... nie wiedzieć dla kogo, bo fotepiany i lakier do nich nie są żadną nowością, a i do polakierowania kilku deseczek w aucie lakieru tego trzeba tyle co kot napłakał.
Ciekawe na czym następnym będą naiwniaków kroili? Skóra już jest (koszt skóry w aucie to max 2000-3000 zł i jeszcze welur zabierają - w salonie 2x więcej), drewno jest (w ilości odpowiadającej kilku klepkom parkietowym za 20 czy 30 zł), alcantara wprost z butów jest (ciekawe czym to się czyści, bo do nubuku w butach są specjalne spraye... które gów...o pomagają, a śmierdzą tak, ze na klatce schodowej czyszczę buty), aluminium już jest (z łyżeczek z baru GS-u)... pomyślmy... NIERDZEWKA!!!! a może MIEDŹ z rurek CO?

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2005-04-18 16:32:30 ]

Cytat:
2005-04-18 09:55:56, QLogic pisze:
He, he - bo Tomek czytal juz instrukcje od swojego nastepnego samochodu - E38 i stad ta pomylka

w piątkach też była alcantara , ale tylko w 540 czyli moja + drugi silnik

Cytat:
2005-04-19 02:47:04, Tomek-Mydlowski pisze:
w piątkach też była alcantara , ale tylko w 540 czyli moja + drugi silnik

Ale zdjecie zdaje sie siodemki, wiec nie wiem od czego instrukcje czytales

To kiedy sie przesiadasz na nowszy model?

Cytat:
To kiedy sie przesiadasz na nowszy model?

jak muchy na cholere beda zdychac zatuje

Cytat:
.....tzw. wersja niemiecka,....

Chyba Koreańska.

PS.
Kiedy wybory nowego moda?
Zgłaszam moją kandydaturę obok Piotr_ka

Cytat:
2005-04-21 07:04:45, kisztan pisze:
Chyba Koreańska. PS. Kiedy wybory nowego moda? Zgłaszam moją kandydaturę obok Piotr_ka

No pewnie że koreańska, składana w jakimś śmiesznym mieście, przeznaczona na rynki zachodnie, ale z tego co widzę(porównując mój '95 i kumpla '97) jest lepszej jakości niż te skladane w naszym pięknym kraju. No i wyposażenie ciekawsze, a jakość i wytrzymałość tego weluru dużo lepsza niż zwykłej tapicerki .
Popieram kandydature , chociaż nie mam głosu narazie.