Tuning POMOCY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w poprzednim temacie.mam sonate 1991 i zamierzam ja troche upiekszyc.wiem juz ze biale kierunki podejda od sierry.grill juz sobie sam jakos przerobie.ale chce jakies wypasione zderzaki.wiem ze specjalnie do sonaty nie dostane a to co jest w stanach to nic ciekawego do tego rocznika sonaty.z jakiego modelu mozna najpredzej podpasowac???speedmaster. ty robiles ten zderzak na zamowienie??jaka firma moglaby mi wykonac taka robote???
POMOCY!!!!

ta firma przerobi ci twoje zderzaki tel.503-087-883 Świętochłowice

teoretycznie większość firm tuningowych zajmujących się rzeźbieniem zderzaków powinna siętego podjąć tylko kwestia finansowa i czy wiesz jak to ma wyglądać

tylko ile kosztuje takie rzezbienie wedlug mojego pomyslu??tak mniej wiecej.ta firma w swietochlowicach fajnie robi??droga jest??

dzieki za pomoc
RESPECT

ja zapłaciłem cos około 600 pln po nad 2 lata temu tylko tez zalezy czy rzeźbia cały zderzak jako taki czy robia tak jak u mnie dokładke z innego modelu

dzieki!!!
to teraz tylko zbierac kase i kombinowac zderzaki do mojej sonaty.jak cos dojdzie do skutku to napewno sie pochwale na forum i wrzuce jakies fotki.

pozdro

KASPOL