Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() devilmick KIA PICANTO CUP Warszawa | 2005-07-06 10:27:59 witam
rozpoczynam temat odnośnie mojej 127 special będe tu wrzucał to co się z nią aktualnie dzieje i jakie gadzety udaje mi się kombinować ![]() jedną z nich jest lusterko VITALONI ![]() ![]() ![]() |
![]() devilmick KIA PICANTO CUP Warszawa | 2005-07-06 18:34:58 widze ze nie jest zbyt duze zainteresowanie
ale moze po tych fotkach które teraz zobaczycie będzie nieco większe.. przód mojego pięknego samochodzika ![]() Sorki za bałagan na klapie.. ![]() ![]() to jest bok, jak widać na tyle są felgi CD30 Abarth (niestety nie należą do mnie - a do Treza) ![]() Jeszcze kawałek tyłu, zebyście mogli sobie zobaczyć trzecie drzwi ![]() ![]() środek juz wypruty, nie za ciekawie wyglada, ale nie poddam się tak łatwo ![]() ![]() ![]() a teraz UWAGA UWAGA!! dawca części ![]() ![]() i kolejny gadżecik też z tego samochodzika z tego co mi mówił TREZ nie tak łatwo je zdobyć.. ![]() ![]() |
![]() Pat_kdb Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2005-07-06 18:52:26 wiec tak sie zakochales w 903 ze kupiles dawce motorów do malca??P ![]() |
![]() devilmick KIA PICANTO CUP Warszawa | 2005-07-06 20:22:10
hehe ![]() ciut większy od maluszka a za to jak cieszy oko ![]() rzadziej widać na ulicy 127 niż 126.. wiec dlatego wybrałem 127 zeby się wyróżniać |
bart-bielsko FKP MEMBER kobiernice | 2005-07-06 21:35:09 no fajne to masz ale było chyba żółte??? a ten drugi... a jaka finezja rozbiórki ![]() |
![]() devilmick KIA PICANTO CUP Warszawa | 2005-07-07 00:37:42 naprawde szkoda mi było jak cholera tej 127p którą rozbierałem..
ale mówie Ci była prawie po "lotniczym" dzwonie.. wszystko połamane.. całe szczeście silnik sprawny a mój special, tak był żółty wczesniej ![]() Trez - ja chyba będe montował tą całą deche do mnie od 127p.. ale jeszcze nie wiem dokładnie, bo ta co jest w specialu jest tragiczna.. |