MotoNews.pl
8 Czy sylwetka Cariny E jest (101944/18) - PT

Czy sylwetka Cariny E jest

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oto arytykuł , nie wiem czy był juz ale zpodaje

Bez fantazji i....... awarii

artykuł jest dość stary bo z lutego 2004

[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2005-06-20 13:05:53 ]

Czy ja cos zle rozumiem ?

"Tyle pochwał na temat walorów użytkowych, a głównie znikomej awaryjności, usłyszeć można wyjątkowo rzadko."

Hmmm z perspektywy czasu każdy model może uchodzić za nudny, ale Carina kiedy pojawiła się na rynku, nie odbiegała wyglądem od wielu konkurentów.

Mówcie co chcecie ale mi sie carina zawsze podobała. Lubię klasyczne kształty samochodów.

Tiaaaaaaaaaa
Pierdoły jakieś układ wydechowy u mnie ma prawie 200kkm. i 13 lat i jeszcze wszystko orginał.
eeeeeeeetam bzdyry!!!!

Pozdro.

Cytat:
2005-06-20 17:50:04, Kafi pisze:
Tiaaaaaaaaaa Pierdoły jakieś układ wydechowy u mnie ma prawie 200kkm. i 13 lat i jeszcze wszystko orginał. eeeeeeeetam bzdyry!!!! Pozdro.

mój ma ponad 200kkm i tez oryginał i narazie nie widac zeby cos szykowało sie do wymiany jeśli chodzi o wydech , jedynie łącznik elastyczny wydechu był wymieniany prz 150kkm (w/g tego co mówił poprzedni właściciel)

Panowie może to artukół sponsorowany

Cytat:
2005-06-21 07:27:50, madzia_83 pisze:
Panowie może to artukół sponsorowany

Moja ma 206 000 i też wydech oryginał, jedyne co wymieniłem to gumy na stabilizatorze przód i tył i jeden łącznik stabilizatora. Jak narazie wszystko ok.
A kształty ma idealne i myślę, że jeszcze długo mi się nie znudzi w przeciwieństwie do mojej

U mnie to samo - wydech oryginał przy lekko przekroczonych 300kkm
Coś goście ściemniali w tym artykule
Pozdro.

U mnie tez oryginal