Dobry i tani zakład tłumikarski w wawie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chodzi mi o jak najtańsze zastąpienie kata jakąś rurą bądź tłumikiem
(kat jest w proszku i strasznie dzwoni)
P.S zakład najchętniej po prawej stronie Wisły bądź okolice Ząbek

to ja życzę powodzenia skoro katalizator chcesz zastąpić rurą bo ci brzęczy , albo robisz to dobrze albo nie rób wcale

wiem ,że tostraszne i nieekologiczne ale muszę to zrobić bo kat jest przypchany i strasznie się zamulił , a przede wszystkim więcej pali.
Autko ma już 160tkm (swoją drogą kat i tak już nie działa) a w tej chwili muszę kupić opony i nie będę mieć ekstra 400-500zl na kata.

kwiatkowski..jak jadac soliodarnosci od wilenskiego w polowie drogi miedzy targowa a szwedzka sa takie baraki robotnicze..skrecasz z solidarnosci w prawo w brame..a potem przy samych torach w lewo..i tam masz zaklad z dosc sensownymi ludzmi ..niestety nie znam telefonu..ale robilem juz u nich wstawienie kata spawanie tlumika wymiane tlumika i calkiem calkiem..

Jeżeli brzęczy to brzeczy placha - od spodu katalizatora... miałem to samo.
Cała operacja to urwanie tej cholernej blachy...
grunt to wsunąć się pod auto.. co do działania katalizatora to i tak sądzę że dział i swoje robi... bo na ostatnim przeglądzie (a mam 175.tyś) w marcu wskazania były w normie - raczej nie do uzyskania bez katalizatora...

Pozdro

kazak.niekoniecznie..to moze ale nie musi byc ta blacha..u mnie zaczelo brzeczec ale powod byl w srodku kata..po prostu czesc ceramiki sie oderwala