MotoNews.pl

Wahacz na ALLEGRO.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No to ja już nie wiem czy opłaca sie wymieniać tuleje jak cały wahacz jest w takiej cenie...

WAHACZ

gra nie warta swieczki. ja kubie oba wahacze na allegro od tego gostka. komplet naprawczy do wahacza to 40zl.... zamiast sie paprac z wymiana tuleii i zmieniac swozen, wole kupic caly gotowy i zalozyc

No tez właśnie, a ja już kupiłem tuleje za 40 zł , a ja będe to jeszcze chiła dac komuś żeby mi wymienił to za 60 żl trzeba liczyć . Normalnie awaria...

no tak tylko ten z allegro to zamiennik, ciekawe jak długo pojeździ

na zamiennikach tulejach ktoś jeździł i dużo szybciej się posypały niz oryginały, także z tym wahaczem może być tak samo

Cytat:
2005-06-20 06:30:25, mss pisze:
no tak tylko ten z allegro to zamiennik, ciekawe jak długo pojeździ na zamiennikach tulejach ktoś jeździł i dużo szybciej się posypały niz oryginały, także z tym wahaczem może być tak samo

doladnie tak zgadzam sie z mss
na takiem zamienniku nie pojezdzi sie dlugo.,, widzialem w real taki wachacz ocap czy okap wloski ,straszny chlam,zgrzewy na w tym wachaczu byly tak marne ze szkoda gadac ,bal bym sie jezdzc .,.,

wymiana silenblockow moze i nie jest bardzo tania ale jest pewna,ja zmienilem 1,5r temu na oryginaly ford i smigam do tej pory bez zadnych luzow,to samo tyczy sie gumek stabilizatora nie warto kupowac podrobek(u mnie w sklepie 4,6zł 1szt) bez wkladki teflonowej lepej org (ok30zł aso)jakos duzo lepsza.,.

oczywiscie tez nie pochwalam zmieniania silenblockow metoda mlotek srubokret,polecam prase.,.,

pzdr

to ja przytocze przyklad Wymienilem tak kiedys wahacze wszystko bylo super i cacy Po 3ch miesiacach jazdy po warszawie musialem zabieg powtorzyc bo nie bylo juz co z zawieszenia zbierac Zamienniki sa dobre tylko cenowo.

to co mowicie juz mie sie nie podoba z optimala 140zl