Szarpanie kierownicy...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam ,moze ktos wie co moze byc przyczyna szarpania (drgan),gdy hamuje przy predkosci 120 do 100.Wymienione tarcze,klocki ,i przewazone kolka.Pozdrawiam

Zobacz czy nie masz luzu na tulejach metalowo gumowych szczególnie na tej co jest po drugiej stronie układu kierowniczego i łączy układ z własnie tym elementem

Wpisz temat w wyszukiwarkę - znajdziesz dużo inforamacji na ten temat w postach.
Pozdro

jakis miesiac temu wymienialem lacznik stabilizatora,i mechanik u ktorego robie autko mial mi posprawdzac zawieszke , mowil ze jest oki,ale podjade z ciekawosci jeszcze na szarpaki tam powinno wyjsc jezeli sa jakies luzy...

witam moze z oponami jest cos nie tak jakies bomble warto sprawdzic

bije ci też jak hamujesz? Miałem podobnie. Tuleje wahaczach i łączniki stabilizatora. Jak dla mnie najpewniej. Gdyby były to opony to powinieneś coś czuć już przy mniejszych prędkościach. Opony możesz sprawdzić sobie sam na parkingu metodą palpacyjną Ściąga cię na którąś stronę?
Pozdro

WLASNIE O TO CHODZI ZE NIE SCIAGA,I KOLA BYLY WYWAZANE...

Podjedz między mostami na Legnickiej na stacje

Podjedz sprawdzimy

szuwarek ja mam podny problem ale sie już do tego przyzwyczaiłem . nie mniej jednak należało by zbadać problem .
ja badałem problem tak wnikliwie we własnym garażu żę zasnąłem w aucie i od tamtej pory nie naprawiam zawieszenia bo rano głowa boli
pozdr fomin

Wiesz Fominku,obawiam sie ze gdybym mial rowniez garaz mogloby byc podobnie,ale takowego nie posiadam, i chyba skonczy sie u Seby gdy tylko znajdzie sie czas. A na marginesie Seba odbierz kiedys tel bo probowalem kilkakrotnie sie dodzwonic i albo cie nie bylo ,lub nie odbierales.Pozdrawiam ,i kiedy sie stykniemy na jakis browarek ???

Nie odbieralem bo zrobilem sobie zasluzony urlop ,ale juz po ulopie i jestem do dyspozycji

Pozdrawiam

urlop????
na urlob seba to trza zapracować a nie sie poprostu byczyć
ps wdepnij do mnie

Kase na urlop dawno zarobiłem ,tylko żem przepił na zlocie
a na urlop i tak trzeba było jechać
jutro mogę wpaść po pracy ok 18 do ciebie pasi?