Zgubiłem - KURNA - kołpak!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Błeeeeeeee wiem, że może to i śmieszne dla tych co alu mają, że płączę ale kurde mi się podobają i jestem zły, zły, zły i smutny
Do tych właśnie co ewentualnie mają w garażu nie potrzebne zwracam się z prośbą o ewentualne odstąpienie za jakiegoś symbolicznego STRONGA np
Ech, ale mi się od poniedziałku jakoś tak nie tak

Tak - wzór oryginalnych kołpaków jest naprawdę udany.

Żeby ustrzec się przed tego typu dramatami polecam przypięcie kołpaków do felg takimi przezroczystymi paseczkami samozaciskowymi (stosowane powszechnie np. przy spinaniu wiązek kabli itp.).

Wówczas nawet jak kołpak się obluzuje, to nie zginie.

Pozdr.,
Wrolo

Maciek!.....Czarek chyba jeszcze posiada takową rezerwę ...napiszę do niego na GG.....bo sie mogie mylić......tyle że Czarek wieczorkiem dopiero dostępny

Udany, nie udany! Chodzi o to kto mi go odstąpi?
Co się będę zabezpieczał z trzema kołpakami? Jak będę miał 4 to sobie rozszerzę drucik i będzie git! Ten był obluzowany i niestety przez lenistwo stało się jak stało

Plump pewnie to rozwiązanie nie jest do przyjęcia w stanie jakim się teraz znajdujesz ale ja od dwóch lat jeżdżę bez kołpaków- przyzwyczaiłem się do tego widoku i pasuje mi to. Mam święty spokój a czas leczy rany.

DU, Kraków, Wielicka 119, 45 zł.
Dzisiaj widziałem.

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2005-06-23 14:16:10 ]

120 zł!!!!!!! O matko!!!1 Co ty! Mogę dać góra 20
Ale chyba będę miał od Czarka
Narazie założyłem taki bardzo podobny (z zimowych oponek, jak miałem z tyłu 13, a z przodu 14 i kupiłem sobie takie same kołapczki tylko w różnych rozmiarach)
A bez to wygląda tragicznie

Nie chyba a napewno.. ja pozbede sie rupieci a Ty Maćku bedziesz mial kolpaki Pozostaje tylko kwestia odbioru

O! Jeszcze nawet lepiej! Kolega mi mówi, że mamy jakąś firmę w Katowicach (LUBRICO ul. Żeliwna 43) co jesteśmy u nich 2x w tygodniu!! No i jak dogralibyśmy szczególy to za jej pośrednictwem można dokonać dostarczenia
Tak, że olej moje wiadomości na priva