| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
_tbr_ bordowa piękność Otwock | 2005-06-16 10:14:56 Chcialbym dowiedziec sie cos na temat glosnikow firmy boschmann. Czy jest sens pakowac kase w w ten sprzet?? Kusza niezla cena, ale strach sie bac, czy przypadkiem nie beda to pieniadze wyrzucone w bloto.. dzieki z gory za odpowiedz. |
cool_gacek E39 535 Londyn (UK) | 2005-06-16 10:40:22 ale jaki konkretnie model glosnika, typ glosnika - niskotonowy, srednio, wysoko, czy jakies wspolosiowe ?? |
_tbr_ bordowa piękność Otwock | 2005-06-16 12:28:41 chodzilo mi ogolnie o firme Boshmann, natomiast ja zastanawiam sie nad zestawem 3 glosnikow na zwrotnicy, szczegoly TUTAJ , z niewielkiego opisu wynikaloby, ze parametry ma calkiem niezle, jednak jestem ciekaw, jak to jest w rzeczywistosci. Czy nie okaze sie ze glosniki "pierdza" i nic poza charczeniem nie da sie z nich wydobyc. Zaznaczam, iz chce je podlaczyc pod zwykle radyjko Panasonica, a jesli bede zmienial na lepsze radio i dorzuce wzmacniacz, to pewnie i zainwestuje w porzadne glosniki. |
_tbr_ bordowa piękność Otwock | 2005-06-16 19:33:27 OK. Dzieki. mi tez on smierdzial na kilometr... za tak niewiele tak wiele.. to raczej niemozliwe. Zadowole sie narazie jakims basikiem, w sumi mam zestaw glosniczkow w autku, ktory gra calkiem niezle, brakuje mu tylko i wylacznie basu. Pozbieram troche i powoli skompletuje cos porzadnego!! |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2005-07-01 13:14:17 troszeczke miałem stycznosci ze sprzetem boschmanna ale na ten zestaw sie nie natknolem... Jezeli chodzi o subwoferry i inne glosniki oraz wzmacniacz z którymi miałem stycznosc to prawde mowiac jak za cene ktora kosztowały to grały bardzo dobrze Zadna rewelacja ale dobrze... (napewno lepiej niz np. głosniki Sony X-plod) no i wyglad tego sprzetu budzi respekt, wyglada jakby one były z duzo wyzszej połki sam sie zastanawiam nad wyposazeniem Fiata w sprzet tej firmy bo prawde mowiac za 1200zł juz mozna skompletowac całkiem ładny zestaw Ktroy bedzie wygladał super... tylko najwazniejsze pytanie jak bedzie grał... ale mysle ze jak na duzego fiata to wystarczająco... ![]() |