| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
DooMinick FSO 1500 Kraków | 2005-06-15 11:14:20
Samego silnika z policji bym nie bral, chyba ze jednak jest wszystko OK... Oni raczej nie szanuja aut. Modyfikowac mozesz sobie podczas remontu dowolny silnik w dobrym stanie. |
rdt cinquecento nieruchome Radom | 2005-06-18 23:05:24 mam odmienne zdanie o autkach policyjnych - tam nie ma:
jutro wymienie albo jak za miesiac dostane kase razem z premia to kupie - nic sie nie stanie przynajmniej nie tam gdzie ja bylem budzetowka to budzetowka i tam raczej jest cos wymieniane przed czasem/przebiegiem niz po - przynajmniej tak bylo jak tam byłem na praktykach w 1,6 z policji nie chce mi sie wierzyc raczej - 2,0 owszem ale 1,6 mocno watpie choćby sie i sam Admirał zarzekal ze tak może byc a jezeli to faktycznie jest 1,6 to watpie zeby bylo cos dlubane |
schab (S) Alfa Romeo 156 2,0JTS Kraków | 2005-06-19 18:31:38
Żyję na tym świecie dość długo i Fiata 131 w Policji nie widziałem . Co prawda teraz mamy Polskę regionalną i każdy niemal gminny komendant może ogłosić przetarg na dostawę samochodów dla Policji , ale kiedyś było to centralnie sterowane . Owszem jeździły jako służbowe limuzyny - Fiaty 132 . Woziły tyłki komendantów wojewódzkich . A juz na pewno nikt tych silników nie modyfikował , bo 20 lat temu żadnych aut pościgowych policji nie było potrzeba ... |