Lampka od Essiego RS 2000

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !!

Przejde do rzeczy odrazu, zakupiłem po pieniadzach oryginalną lempke wewnętrzną od RS 2000 taka z soczewkami dwiema i centralnym światełkiem. Problem polega na tym - właściwie to nie mam problemu bo wszystko pasuje - Jest OK, ale ma ona możliwość przełączenia na opóźnienie gaśnięcia światła 20 sek. Przypuszczalnie nie mam jakiegoś przekaźniczka, bo ta opcja nie działa, ale nie wiem czego szukać i gdzie ?

Jesli kto wie o co chodzi dajcie cynk !

Pozdrawiam !!

yMKa 7 ma

a eRSiK ma takie jak Ty ( i w MOndeło tysz są takie MK I )

a wiecej np Tuuuuuu

[ wiadomość edytowana przez: Sinuspi dnia 2005-06-20 17:42:50 ]

U mnie mam zwykłą lampkę ale opuźnienie czasowe działa. Odpowiada za to przkażnik w skrzynce bezpieczników mój jest koloru żółtego i jest stosunkowo wyższy od pozostałych przekażników w skrzynce.

Cytat:
2005-06-20 11:29:03, Remarq pisze:
U mnie mam zwykłą lampkę ale opuźnienie czasowe działa. Odpowiada za to przkażnik w skrzynce bezpieczników mój jest koloru żółtego i jest stosunkowo wyższy od pozostałych przekażników w skrzynce.

THX !

A możesz mi napisać co tam na nim jest napisane ?

Pozdrawiam !!

przekaźnik jest zółty, wysoki.....i o ile dobrze pamiętam ma na górze biała kropkę

Cytat:
2005-06-20 18:48:45, micab pisze:
przekaźnik jest zółty, wysoki.....i o ile dobrze pamiętam ma na górze biała kropkę

Micab w yMKa 7

Cytat:
2005-06-20 18:51:10, Sinuspi pisze:
Micab w yMKa 7

nio ja ten przekaźnik który mam u siebie osobiście wyjmowałem z mk7 GHIA na szrocie

Cytat:
2005-06-20 18:53:44, micab pisze:
nio ja ten przekaźnik który mam u siebie osobiście wyjmowałem z mk7 GHIA na szrocie

No to piknie sam już nie wiem.
Z 50 razy wymointowywałem u siebuie skrzynkę i taki duuuzy ni chó chó nie miał prawa wejsć bo miał o jeden pin ( środkowy ) za dużo.

Moze skrzynka była z okresu wczesno '95

inny wątek

[ wiadomość edytowana przez: Sinuspi dnia 2005-06-20 19:00:51 ]

A w tej lampce od RS-a i mondeo te okragłe soczewki są ruchome tak jak w tych "prostokątnych"?? i czy w mondeo były tylko w Ghia?? bo mnie się bardziej podobają te okragłe

jak miałem RS-a `94 to też miałem taką lampkę

ta wygląda mi bardziej na taką od cabrio......bo jest węższa......

RS i Mondeo soczewki nie ruchome

ten przekaźnik żółty to chyba ale nie chce mi się teraz skrzynki opuszczać - R11....ale zastrzegam, trza to sprawdzić....nawet w książce.....
.......ring ding ring ding ring ding.......Crazyyyyyy Frogggg.......

Cytat:
2005-06-20 18:51:10, Sinuspi pisze:
Micab w yMKa 7

Niekoniecznie