Co jest z lista sklepów i warsztatow......

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Probuje juz od jakiegos czasu pobrac te liste klikajac w przerozne linki na stronie, ale ciagle wychodzi błąd, ze żądany plik nie istnieje. Szukalem tez na klubowym ftpie, ale niestety.....
Prosze o jakas rade :
Pozdrawiam

Cytat:
2005-06-23 12:49:44, ukashek pisze:
Probuje juz od jakiegos czasu pobrac te liste klikajac w przerozne linki na stronie, ale ciagle wychodzi błąd, ze żądany plik nie istnieje. Szukalem tez na klubowym ftpie, ale niestety..... Prosze o jakas rade : Pozdrawiam

nie za bardzo rozumiem o co chodzi?? Linki nie działają na stronie gównej??

Po kliknieciu z lewej strony na zakładkę "Klub" nastepnie na "EDriver" mam do wyboru "Assistance" & "Sklepy, warsztaty
". Chcialbym wiec pobrac liste sklepow i warsztatow, ale niestety gdy klikne w link otwiera mi sie okienko z komunikatem ze plik nie istnieje....

Oki. Zgłosze to Redaktorom stronki. Szczerze mówiąc dawno tam nie zagladałem to i umknęło mi jakoś.

Hyhy, sprawa jest prosta do rozwiazania, tyle ze narazie nie mam dostepu do tej magicznej listy bo jest gdzies na moim kompie w domq. A link poszedl sie gonic niestety prawdopodobnie przez zmiane katalogu :/

Narazie nic z tym nie zrobie chyba ze Minia albo Tomkx maja ten plik u siebie bo pamietam ze wysylalem imna maila.

Czyli kwestia cierpliwości