[126][fele]widzieliście już kiedyś takie cudo?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4556890464&indexURL=0&photoDisplayType=2#ebayphotohosting
co powiecie nt tych felg?
bo muszę powiedzieć że są qul i chciałbym je mieć!

[ wiadomość edytowana przez: kszlakrider dnia 2005-06-23 00:04:43 ]

tak bedzie prościej: http://tinyurl.com/dwyas

czy one są takie fajne?

Kułka do taczki

ale kupa

felgi jak felgi ale opony to jest cos !!!!!!! rajdowe dunlopy hmmm miodzio lepsze moga byc tylko avona

a nieznzacie sie
chociaz to prawda że przypominają kułka od taczki
a tak poważnie, zwróciłem na nie uwagę bo są to felgi na stary rozstaw no i pierwszy raz takie widzę.milion razy lepiej by wyglądały na srebrno

Moze mi ktos powiedziec dlaczego ten temat jest na ogolnym??
Do cholery moze byscie sie wreszcie nauczyli!!!

a jaka to roznica jest ? stalo sie komus cos? tez mi powod do wszczynania kolejnej awantury, powtorze - kolejnej

po to ze to nie jest jakis pierdolony czat na onecie tylko forum dot spraw zwiazanych z fiatami...
do takich tematow jak ponizszy zostal stworzony hp
i wypadaloby to respektowac...
EOT z mojej strony

do pterock: chyba masz jakieś problemy z percepcją,
więc cię informuję że ten wątek dotyczy fiata 126p i felg do niego. nie żucaj sie jak wesz w kożuchu,tylko na drugi raz poczytaj
DOKŁADNIE i nie wypisuj farmazonów.ristekpa, ja mawiał Ali G.

Pterock - nie przesadzaj, bo niedługo żaden temat nie będzie się nadawał na ogólne - grunt to dobry tytuł..
IMHO HP jest do dyskusji i kobietach, alkoholu i innych niż fiat markach aut..

odpychacie mnie panowie coponiektorzy od tego forum, odpychacie i to nie tylko mnie

zebys ty wiedzial ilu nas odpycha...

Bartek weź pod uwage fakt, że wszyscy studenci chodzą teraz poirytowani... to samo będzie we wrześniu minie sesja minie "okres" co poniektórym

co do felg, to rzeczywiście kupa, może jakby były w innym kolorze...

[ wiadomość edytowana przez: gumbas5 dnia 2005-06-23 08:10:45 ]

Cytat:
2005-06-23 01:42:46, bartong44 pisze:
odpychacie mnie panowie coponiektorzy od tego forum, odpychacie i to nie tylko mnie

z kolegi jest zrzeda nieprzecietny...

m.in. dlatego nie chcialem membera, bo niektorzy sie grubo zjebali przez ten dopis nad zdjeciem, uwazaja sie juz za niewiadomo kogo, tylko opierdalac innych...

[ wiadomość edytowana przez: Krzyh00 dnia 2005-06-23 15:20:46 ]

Czy ja dobrze widzę że to są 10 ??????

krzych00 to nie chodzi o to zeby przy kazdej okazji kogos zjebac tylko o to ze ostatnio na forum zrobil sie straszny burdel. Ludzie pisza sobie co chca i gdzie chca, jest na forum regulamin. Nie wiem czy choc polowa z uzytkownikow go wogole czytala, a jesli juz to czy cokolwiek z tego zrozumiala...
uwazam ze ten watek nadaje sie na hp bo moze i jest nt kol do fiata ale zalozony zostal po to zeby te kola oceniac... nikt ich nie bedzie kupowal ani rozmawial technologii wykonania.....

tyle ode mnie, dziekuje.

ja mysle ze od myslenia w tej sprawie sa moderatorzy, bez zbednych dyskusji robia tu porzadek i tak powinno zostac, wiekszosc komentarzy i tak do niczego nie prowadzi.