Regulator ciśnienia paliwa PILNIE poszukiwany !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wygląda na to, że ja też mam spieprzony regulator ciśnienia paliwa.
I tu jest problem, gdyż 2 autoryzowane salony w Krakowie rozkładają bezradnie ręce w kwestii sprzedania mi nowego.
Czy mógłby ktoś z klubowiczów (ze szczególnym uwzględnieniem warszawiaków) pomóc i spróbować kupić regulator?

A jakie masz objawy?

Dokładnie takie jak sony4 w tym wątku
oraz paliwo w rurce łączącej regulator z kolektorem ssącym.
Warszawiacy, liczę na was - może w serwisie przyfabrycznym da się to kupić ????

n0ras, podaj mi nr katalogowy tego regulatora to sie za nim rozejze

Z numerem katalogowym jest problem - bo numer z naszego klubowego katalogu jest ponoć nieprawidłowy (tak mi powiedziano w Polmozbycie), a w internecie znalazłem 2 nry katalogowe oznaczone jako 1.8/2.0 Jako, że nie podejrzewam, żeby w 1.8/2.0 były 2 rodzaje, to pewnie jeden z nich jest do 1.5 ...
Jak coś znajdę, napiszę
Więc na stronie fso:
96130880 - regulator ciśnienia pal. (bez oznaczenia czy 1,5, czy 1,8/2,0) (ten numer jakiś podobny do tego z naszego katalogu)
17107010 - regulator ciśnienia
Na stronie sklepu internetowego
Nr katalogowy: 14116 - tyle że ze wskazaniem na 1,8/2,0
i nr katalogowy: 14096
Sam już nie wiem który. HELP!!!!

[ wiadomość edytowana przez: n0ras dnia 2005-06-22 10:47:13 ]

Wiec tak:

96130880 to jest prawidlowy nr do 1.5

Jest jedna sztuka w sklepie KAVIS BATOR (ktory jest obok mojej pracy) za 155 PLN

Natomiast w LODZI w sklepie AP-Car maja byc za pare dni a ostatnio byly po 105 PLN

Jak chcesz ten za 155 to zaraz go moge kupic...

Jak wymienisz i zadziała to pochwal sie bo czeka mnie chyba to samo.

Cytat:
2005-06-22 11:07:28, Dicer pisze:
Wiec tak: 96130880 to jest prawidlowy nr do 1.5 Jest jedna sztuka w sklepie KAVIS BATOR (ktory jest obok mojej pracy) za 155 PLN Natomiast w LODZI w sklepie AP-Car maja byc za pare dni a ostatnio byly po 105 PLN Jak chcesz ten za 155 to zaraz go moge kupic...

Czy mógłbyś "zarezerwować" ten jeden na jakiś dzień-dwa?
Bo być może będę miał za 125 zł. Ale postaram się to potwierdzić i jeśliby się okazało, że nie jest to pewne, to bym Cię prosił o zakup.

Cytat:
2005-06-22 12:27:33, n0ras pisze:
Czy mógłbyś "zarezerwować" ten jeden na jakiś dzień-dwa?

Toretycznie tak, ale obawiam sie ze jak ktos przyjdzie z kasa po niego to i tak mu sprzedadzą...

Odzezwij sie jak bedziesz potrzebowal, jak beda jeszcze mieli to nie ma problema z zakupem