| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-06-22 14:10:52 Dzis właśnie przypada taki dzień.
Wynika z tego, że prawie połowa moich zarobionych marnych dochodów zabiera system. Przykre.
WP |
Chojnak79 C-klasa W202 Kombi S ... Żyrardów | 2005-06-22 16:43:45 tiiiaaaa..........
to ukazuje mi smutną rzeczywistość.... siedze u się w sklepie na dooopie i mam 25pln obrotu hip hip hura chyba się od tej wolności wieczorem unieśmiertelnię .... |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-06-22 20:50:36 Weź nie wkurniaj... Dla mnie dzień woności podatkowej jest za 5 lat jak się przedawni. Wcześniej każdy pier... urzedas ze skarbówki może mi zrobić burdel w papierach i wywalić połowe faktur z kosztów uzyskania przychodu i dowalić tak. że trza zamknąć firmę.
|
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2005-06-23 00:23:56 Navi, nie wpieniaj się tak mocno, choć fakt faktem, że w tym chorym kraju liczy się zdanie konkretnego urzędasa... W zależności od wykładni i podejścia urzędu skarbowego, czyli każdy ...uj na swój strój... niestety |