MotoNews.pl

(sprzedam) troche gratów do 126

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam troche szpejów do kaszla:

-blok silnika bez papierów,gwinty dobre.ze szpilkami.30 zł

-wał silnika zwykly maluchowski (zaden z bisa) razem z obudowami panewek głównych.jezdzil do konca w seryjnym kaszlu a od 2 lat lezy w szmacie.mozna ryzykowac zalozenie ale ja generalnie sprzedaje jako do szlifu. 25 zł

-pokrywa rozrządu razem z pompą oleju 10 zł

-praktycznie nowy wentylator tylko troche brudny bo lezał pol roku. 10 zł

-seryjne koło zamachowe 10 zł

-aparaty zapłonowe szt.3 we wszystkich niedawno były zmienianepalce przerywacza. zaden nie ma kondensatora, tylko jeden ma pokrywke plastikową 2 szt. po 15 zł i trzecia po 10 zł

odbiór raczej osobisty by pasował bo ceny sa takie ze wysyłać to jest bez sensu

na wszelkie pytania odpowiem jutro bo zaraz wyjezdzam z kraka i wroce dopiero w czwartek rano

ja tego wsyztskiego do kupy za 60 zl nieumie sprzedac a mam papiery na silnik i wal po slzifie z dobieanymi panewami;/

dopiero co był post o tym,żeby nie komentować cen w dziale kupię/sprzedam...

to sprzedamy to pat na zlomie i wiecej wezmiemy

no powiem wam ze to nie jest glupi pomysl. z tego co wiem parnel ostatnio na zlomie sprzedal 2 bloki, obudowe skrzyni i cos tam i zgarnal 150 plnów

e troche chyba przesadziles ale z 60 zeta to mozna czasem wziac jak sie duzo ma aluminium

Cytat:
2005-06-23 16:24:58, Poochaty pisze:
e troche chyba przesadziles ale z 60 zeta to mozna czasem wziac jak sie duzo ma aluminium

no serio ci mowie! zapytaj parnela, nie pameitam dokladnie co to on tam oddal ale napewno 2 bloki byly puste, obudowa skrzyni i cos tam jeszcze i dostal 150 plnów

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-06-23 16:47:41 ]
[ powód edycji: o czym jest ten temat o złomiarzach :lol: ]