| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-10-17 23:06:57 patrzcie na ofertę tej firmy !!!
http://www.tuningkaszni.hu/ tutaj: www.tuningkaszni.hu/mod.html ale most
wahacze !!!
tarczowe tylne hamulce !!!
|
OSS SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada 2107 Szczecin | 2003-10-18 11:56:40 na tej stronce w galerii jedna łada ma białe kierunki w przednich reflektorach |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-10-20 21:58:18
Szczerze powiem że zwyczajnie podziwiam Węgrów (nie chodzi mi o sam klub LBK) za to co robią z Ładami ale należy dodać ze im jest o wieeeeeele łatwiej ponieważ popyt na PROFESJONALNE części tuningowe do tych samochodów jest wystarczająco duży aby mogły się tym zając prywatne firmy U nas jest to zwyczajnie niemożliwe Zresztą na Węgrzech 75% samochodów na ulicach to Łady więc czemu się dziwić. Ja to najbardziej im zazdroszczę tej ilości 2101 na ulicach |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-10-21 15:12:47 lekki off, ale mysle, ze wybaczycie...
w sumie tytul watku adekwatny, wiec:
gdyby nie te srodkowe drzwi, to nawet nawet.... dla pewnosci: obrazek - link [ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2003-10-21 15:16:17 ] |
klaczyslaw łada 2107była teraz ... Dobrzany | 2003-10-21 20:00:26 No właśnie, gdyby nie te środkowe drzwi, ale tak pozatym to rewelacja |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-10-21 20:23:18 kurde, obrazek nie wchodzi... czemu???? to ja juz nie wiem.....
a sprobujcie poprzez: jackytouch i tam z boku po lewo klikacie w "galleries" - jackymobiles, i na dole macie "themes" a w tym za przeproszeniem "ze monsteros". I tam jest fotka, ktra chcialem pokazac, a ktora z nieznanych mi przyczny nie ma wiecej ochoty pojawic sie w watku.. sporry za klopot, ale fota naprawde miodna. zreszta cala stronka ciekawa, nie tylko u nas tunigwiocha sie szerzy, francuzy chyba nawet bija naszych dresikow |
maxfreitag SYMPATYCZNY GOŚĆ LADA 2107 Gdynia | 2003-10-21 21:35:30 no generalnie to maja z lad polewke
naszczescie nie wioeksdza niz z innych aut mi bardziej podoba sie lada elvis srodek bez komentarza ale te ZOLTE FRANCUSKIE REFLEKTORY chcialbym takie miec |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-10-21 21:55:26 no ale ta lad wgladaja jeszcze w miare w porownaniu z niektorymi "francuzami" (moze procz zoltej samary zaniedbanej nieziemsko).
ja najwiekszy ole mialem z trojkolowej 2cv i clio calego w nalepkach. natomias 2cv z lampami od Ds bardzo mi przypasil, ale tylko przod, bo tyl juz sknocny... a tak BTW, dzis widzialem forda taunusa pieknie wyremontowanego, ale cos mi dziwnie wgladal... mial lampy od 2105/7 a atrapa tez chyba powstala na bazie tez 2105..... ale sqbany znaczek forda zamiast naszego zalozyl..... |