18-stki w Pony

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pony na 18-stkach

a tutaj więcej fotek Pan idzie w dobrym kierunku ale gelba kolego gleba Ci jest potrzebna

Całkiem całkiem

kiepskie te fotki, nie można go ujrzeć w całej okazałości

no własnie ale przedni zderzak wzorował na moim

Cytat:
2005-06-06 12:54:20, speedmaster pisze:
no własnie ale przedni zderzak wzorował na moim

Nie do końca, bo nie ścina trawy obciętej na 4cm

Jak dla mnie brakuje mu jakiegos wide body albo co najmniej poszerzen nadkoli

i wg mnie jest on na seryjnym zawieszeniu ale być może przy obnizonym kółka mu nie skręcają

Dla mnie kozak!
pzdr.

tak tylko sie zastanawiam jak to skręca? czy tam już nie ma tej opcji? jaki profil opony przy 18" ....30? bo 40 to chyba za dużo....

wykończony ten Pony

jak dla mnie on ma serie zwieche i za wysoko stoi i w sumie tylko fele mi się podobaja

Oprócz felg podoba mi się jeszcze kolor i stan Przedni zderzak jest OK, ale tylny i progi wyglądają jakoś tak dziwnie, jak zrobione z pudła po lodówce...

jak zdjęcia były rozmazane to nawet nawet,ale teraz zmieniam zdanie ,, no to fele ok, za to halogeny mają się nijak do przedniego zderzaka i świateł przednich,mi sie nie podoba ogólnie ale tamtym arabom to pewnie tak oni lubia jak jest duzio

fele ok, przod ok, ale tyl z tymi progami ??jak czolg...

zamiast plastiku na progach
to powinien wyprowadzic boczne wydechy
pod progami

wtedy bylaby juz ostateczna jazda w wersji extreme

profil opon jest taki ze wlasciwie male zalamanie na asfalcie
powoduje koniecznosc prostowania felgi
ale widac jakos daje rady
podziwiam

Dobrze, że właściciel ma swoje zdani i mozemy ogladać tp cpo w;asmoe widzimy . Każdy ma swój pogląd na wygląd i tyle. Przyjżyjcie się zdjęciu z profilu, wszystko prawie do siebie pasuje (tyln zderzak zbyt masywny) . Byż może właściciel tak chciał i tak ma.