Znow gasss...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiem wiem temat oklepany..ale mnie juz szlag trafia..nie pytam ile pala wasze fury na gazie bo to juz kiedys bylo..natomiast moj pali teraz po miescie ponad 16L zreszta nigdy nie schodzil ponizej 15L..
mam instalacje gazowa tartarini zakladana w elku..no i raczej tam nei pojade..dlatego poszukuje warsztatu w wawie ktory obsluguje instalacje gazowe tej firmy..no i w ogole warsztatu ktory naprawde zan sie na tym co robi a nie tylko sklada z kawalku instalki i sprawdza prace na wolnych obrotach..dotych czasowe moje doswiadczenia sa jaknajbardziej negatywne..po prostu nie spotkalem jeszcze warsztatu w ktorym ludzie naprawde dobrze rozumieliby zasade dzialania i ewentualne mozliwe przyczyny usterek..zupelnie jak serwisy elektroniczne..jak cos nie dzial wymieniaja caly modol i koniec..
maly przyklad: samochod krztusil sie kiedys i plywal na wolnych obrotach..pojechale do serwisu vis a vis FSO na jagiellonskie i co mi zrobili?? wymienili reduktor na landi..przy okazji wywalajca silniczek krokowy i zastepujac zwyklym zaworkiem bo czegos tam nie umieli ustawic..wcale to wiele nie poprawilo..dopiero wracajac takxa z imprezki dowiedzialem sie od kolesia ze powinienem przeczyscic mieszacz bo pewnie jest nagar..jak powiedzial tak zrobilem i problem zniknal:)

tak czy siak: chce dobrego..naprawde dobrego warsztatu w wawie..
bo mi bak starcza na 200km

moj pali 10.5 do 11 zadzwon do mnie telefon masz w profilu. mozesz dzwonic do jakiejs 1.00 w nocy.

Polecam BREW-EL na Rakowieckiej w wawie, ja tam zakładałem instalkę 3 lata temu, na gwarancji DU, Sahel ze swoim problemem tam był i pomogli , może i ty spróbuj.

krzysiek.juz rok temu ktos polecal mi ten warsztat i bylem..ale mnie z kwitkiem odeslali bo nie maja urzadzenia do badania kompa do mojej instalki:(

Pycel ja ostatnio też sprawdziłem spalanie - 11l. przy średnio dynamicznej jeździe, no i przy tzw. jeździe mieszanej.
Jakoś ta moja instalka jakby się rozruszała ,bo jest dużo lepiej.
Qbaj jedź tam gdzie poleci Ci Pycel - to są naprawde nieźli fachowcy.