Caroline & DeeJay in Warsaw

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
I w ten oto sposób zawitaliśmy do Wawy, cel był wiadomy- Lega
Niezastąpionym przewodnikiem okazał się Łukaszek jeszcze raz stokrotne thx za serdeczne przyjęcie
O szczegółach wypadu opowie DeeJay ja zamieszczam fotki
Witaj Wawko
Na początek poleciało kilka "panien" ze względu na korki , z czyich ust domyślcie się sami, ja byłam zauroczona

DeeJay mordeńko rób wypad, niech no ja Cię uściskam ...

DeeJay'a jednak bardziej interesowała fura Łukasza niż on sam

Właścicielowi to jednak najwyraźniej odpowiadało

Trzeba rzucić bacznie okiem z każdej strony ...

Jak również poczynić kilka uwag

Cacko które wprawiło DeeJay'a w trans

Mała wzmianka o kosztach takiej "przyjemności"...

Tzw. "wstrząs cenowy"

Krótka lekcja poglądowa

DeeJay powiedz jeśli Cię zanudzam ...

Dalsza dyskusja musiała być wsparta posiłkiem ...

Kolejny szok

Rzut oka na furki

Ostatnie porady ...

Kierunek Łódź ...

No to lansujemy

Speedr w policji robisz? take bylo moje pierwsze skojarzenie hehe. Bad look fajny ale na tej focie lakier wyglada jak by przod mial inny odcien a drzwi inny Aaa zmusiles mnie do pomalowania na nowo bebnow bo moje juz sa obdrapane a tak byc niemoze

Cytat:
2005-06-21 21:38:11, Bartek1112 pisze:
Speedr w policji robisz?

A nie w MZA

Szkoda, że nie wiedziałem, że Łódź przyjeżdza to bym się i ja pojawił na "zlocie"

Speeedi wiem, że się o pieniądzach nie rozmawia, ale ja porozmawiam ile dałeś za te 15" To ja tobie powiem ile normalnie kosztują, jak dorwe znajomego z ATS'u

Baaaardzo się nacieszyłem Waszą fotorelacją !....naprawdę świetna i przesympatyczna ...Ryj mi się śmieje .....booo Baaaardzo Was LUBIĘ !

To teraz ja
Spotkaliśmy i obtrąbiliśmy w Wawce Lega, ale chyba nie zwrócił na nas uwagi
Oglądana Leganza to paździoch.
Speed'R jest niesamowity - pełen szacunek
W jego aucie przy siedzeniu zainstalowany jest przyrząd do spuszczania sławetnego już "wpierdolu", czyli klucz do kół
"Panny" poszły bo korki macie hardcorowe
BAAAARDZO miło wspominam jednak tą wizytę - dzięki Łukaszku raz jeszcze za wszystko
Do następnego razu
Pozdrawiamy wszystkich Warszawiaków

a teraz powiedzcie mi drodz6y klubowicze co to za piękny tłumiczek jest w białym espero??? ile kosztuje.. czy jest dedykowany do naszych autek itp szczegóły

pozdrawiam

O Dżizessss, prawie spadłem z krzesła, jak przeczytałem komentarze do zdjęć

Potwierdzam opinię, że wyglądam jak kierowca MZA
Na pierwszym zdjęciu, ewidentnie wyglądam jak bym wychodował pokaźny mięsień piwny... to fotomontaż

Lakier ma taki sam odcień, więc się nie czepiać W końcu sam lakierowałem... i tak za wcześnie, więc zapewne ta zabawa czeka mnie jeszcze raz O przerabianiu noska nawet nie wsponę, bo kosztowało mnie to kilka dni z życiorysu i 4 rodzaje żywicy.

Bębny i zaciski w uroczym czerwonym kolorku, tak naprawdę... nie specjalnie mi się podobają i muszę przemalować je na czarno.
Czewone zaciski w połączeniu z chromowanymi felgami sprawiają, że... lekko zawiewa mi to wsią

Tłumik może nie tyle dedykowany, co wykonany na zamówienie. 100% stal nierdzewna, budowa komorowo - przelotowa. Wykonawca - Wojtek Lutomski (El - Tec). Koszt 600 zł.
Zapewne będzie na sprzedaż.

Ja również wizytę DeeJay' a i Caroline wspominam niezwykle sympatycznie. Oczywiście, szkoda że tak szybko się pożegnaliśmy, ale obiecuję powtórkę
Zapewne było by jeszcze krócej, gdyby nie odległość gmachu głównego Politechniki od miejsca spotu

Pozdrawiam - SpeedR

P.S Norbi, felgi były kosztowne, ale zamieniłem się za siostrę
... tak na poważnie, napiszę Ci na priv

A nie myslales Lukasz, zeby wywalic kierunki z blotnikow?
Nie swieci Ci sie teraz troche tego za duzo?

Kierunków w błotnikach nie będzie.
Całe auto niebawem będzie lakierowane. Przy okazji pozbędę się wspomnianych kierunków.

A "mrygolą" jedynie kierunki w lusterkach

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2005-06-21 23:14:25, SpeedR pisze:
"... Całe auto niebawem będzie lakierowane. ...."

tiaaaaaa...czytając posty Łukasza mam niodparte wrażenie że zamiast systematycznego mycia, systematycznie LAKIERUJE swojego białego bolida ! ...Poważnie !

Pozdrufka z Katowicuf !

Albercik... w pifko się tam zaopatrywałem w styczniu roku bieżącego.
Nie spodziewałem się, że tacy światowi ludzie szczuroburgery zajadają!

Cytat:
2005-06-22 00:21:34, bogdan1 pisze:
tiaaaaaa...czytając posty Łukasza mam niodparte wrażenie że zamiast systematycznego mycia, systematycznie LAKIERUJE swojego białego bolida ! ...Poważnie ! Pozdrufka z Katowicuf !

W sumie to w każdej wolnej chwili, zmuszony jestem dłubać coś w warstwie blach - laku. Jedne drzwi już zrobiłem
Dwa miesiące temu, jakiś osioł wjechał we mnie na skrzyżowaniu, skutecznie "drapiąc" przedni błotnik i drzwi po stronie kierowcy

Wspomniane błotniki, zostawiam sobie "na wakacje", gdyż zmuszony będę poszaleć ze spawarką.

Pozdrawiam - SpeedR

Łukasz = Karol tramwajarz

Super fotki, miło popatrzeć

Łukasz nie przepadam za chromowanymi felaskami, ale te są bardzo ładne
Trzeba było zaszaleć i założyć 16tki

Nie wiem jakie masz ciężarki, ale jeśli zwykłe to moge Ci załatwić chromowane klejonki do tych felasków, trudno je dostać...

Jedyne co mi nie pasi to ostre przejścia w bad look'u.

Caroline! Ale się uśmiałem!!!!!!! Fotorelacja zajebista!!!! Na nagrodę zasługuję uchwycenie ziewającego DeeJaya i podpis: "czy Cię nie zanudzam?"
Ło matko! Wypas
Ogólenie super!
A Panu Twojego Serca chciałem tylko rzec, że coś jakoś tak spoważniała mu - jak mawiał Rzecki - fizjonomia
Czyżby małżeństwo mu służyło? Wreszcie nie będzie płakał, że traktują go jak dzieciaka, no bo man z niego ho ho!

SpeedR: Twoje miny są świetne. No i uznanie dla fotografa(fki) co to uchwycił(a) + komentarz.
Ludzie - zróbmy dodatek do galerii klubowej - a w nim niech będzie gąbka (albo kilka gąbek) każdego z nas. Ale nie jakieś tam wypacykowane zdjęcie nie wiadomo skąd, tylko takie charakterystyczne dla danego osobnika(czki), jakies śmieszne, z historycznego zlotu, .. no takie z jajem -
- żeby każdemu oglądającemu "ryj sie śmiał" jak Bogdanowi.

--
Wiesiek (Maestro)

[ wiadomość edytowana przez: Maestro dnia 2005-06-23 09:11:47 ]

Cytat:
2005-06-23 02:30:25, -JACO- pisze:
Łukasz = Karol tramwajarz Super fotki, miło popatrzeć Łukasz nie przepadam za chromowanymi felaskami, ale te są bardzo ładne Trzeba było zaszaleć i założyć 16tki Nie wiem jakie masz ciężarki, ale jeśli zwykłe to moge Ci załatwić chromowane klejonki do tych felasków, trudno je dostać... Jedyne co mi nie pasi to ostre przejścia w bad look'u.

Za każdym razem, gdy oglądam powyższe fotki, utwierdzam się w przekonaniu, że faktycznie wyglądam jak pracownik byłego MZK

Co do tych ciężarków to... nawet nie wiedziałem że istnieją chromowane "klejonki"

Felgi 16" były... 3 dni. Niestety nie dało się normalnie poruszać. Przy profilu 45% jeździłem o połowę wolniej niż zwykle (choć i tak nie szaleję na ulicach) i z kilometra wypatrywałem każdy "krater" w nawierzchni.
Zostałem przy 15" i nadal uważam, że w przypadku Espero to może nie tyle najładniejszy, co najbardziej praktyczny z niskoprofilowych rozmiarów opon.

Ostre "przejścia" w bad look' u pierwotnie miały być łagodniejsze. Mimo to po którymś z kolei projekcie, zostało tak jak jest obecnie.

Cytat:
... SpeedR: Twoje miny są świetne ...

No coś Ty... ja po prostu tak wyglądam, ale to nie moja wina

Pozdrawiam - SpeedR

Do Toyki miałem założyć 16tki, ale też wydaje mi się że przy profilu 55, komfort podróżowania mógłby ucierpieć

Prawdopodobnie Toyka dostanie niedługo pięknę, pietnastocalowe AEZty

Cytat:
2005-06-24 01:15:05, -JACO- pisze:
Do Toyki miałem założyć 16tki, ale też wydaje mi się że przy profilu 55, komfort podróżowania mógłby ucierpieć Prawdopodobnie Toyka dostanie niedługo pięknę, pietnastocalowe AEZty

Nie twierdzę, że felgi 16" są złe.
Po prostu, przy fabrycznym rozmiarze kół Esperaka, średnicę 16- cali należy skompensować profilem opony. To sprawia, że na polskich wertepach można zapomnieć o komforcie.

Wystarczyły by inne drogi a 16" czy nawet 17" nie były by niczym nadzwyczajnym.

Pozdrawiam - SpeedR

Ja gdy zalozylem 16 stwierdzilem ze wlasnie taki profil jest akurat jezeli chodiz o wyglad do esperaka 15 sa ciut za male. Speedr ja jakos jezdze i sobie radze . Felgi fajne masz ale chromowane powinny byc wlasnie 16 jak dla mnie wygladaja za male do tego autka.

P.S
Jacus to toyotki tylko 16 niewsadzaj mniejszych

Cytat:
2005-06-24 14:09:57, Bartek1112 pisze:
Ja gdy zalozylem 16 stwierdzilem ze wlasnie taki profil jest akurat jezeli chodiz o wyglad do esperaka 15 sa ciut za male.

A czytałeś dokładnie co napisał SpeedR? Oprócz wyglądu liczy się dla niego również komfort. Kolega z roboty ma BMW3 na jakichś 18 czy 19 superniskoprofilowych. Na drogach w mieście jest to MASAKRA a nie jazda. Gdybym zamiast dziur w zębach miał plomby to by mi już przy wyjeździe z roboty powypadały.