MotoNews.pl

Gdzie pompa paliwowa?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzis rano mi padla i nie chce za zadne skarby moj essina odpalic padla prawdopodobnie pompa bo nie slychac jej przy przekrecaniu kluczyka. teraz mam pytanie do wszystkich w temacie gdzie sie znajduje ta pompa i ile by kosztowala? potrzebyje jej na wczoraj:/

tutaj na stronce masz rysunek i pod nr 5 jest pompa a stronkatutaj

Sprawdz tez skrzynke bezpiec znikow. Jak mi sprzynka padla to pompa tez nie dzialal

Może bys napisał jakie auto? Pompa elektryczna do benzyny, czy pompa wtryskowa?

Jeśli benzyna, to pod tylną kanapą jest dostęp. Sprawdż na niej prąd najpierw. Dwa grubsze kabelki.

sorry z pospiechu nie napisalem jaki model MKVII 1.4 ale juz wiem gdzie sie znajduje wystarczylo poszukac
mowicie ze skrzynak bezpieczników mam ja prawie na wierzchu i co dalej?

i raczej prad nei dochodzi (nie mam probnika metoda kabelek i zarówka)

[ wiadomość edytowana przez: kalos2 dnia 2005-06-24 17:33:12 ]

zaraz zaraz, wydawało mi się zawsze, że to co słychać przy rozruchu, to pompa paliwowa która jest gdzieś z tyłu (w baku chyba )

racja jest z tylu juz mi chodzi tylko teraz zrobillem tak ze rozrusznik nie chodzi:/ co moze byc?

ale w ogóle nie cyka nawet?

nic a nic ale z poyccu samochód pali "normalnie" - jezeli mozna to tak nazwac nie dzialaja obrotomierze jeszcze dodatkowo

model mk7 14i ma pompę paliwowa zatopioną w baku . co do rozrusznika jak nie cyka może ten kabelek się wypiął z rozrusznika taki na wtyczkę

Cytat:
2005-06-24 17:27:35, kalos2 pisze:
sorry z pospiechu nie napisalem jaki model MKVII 1.4 ale juz wiem gdzie sie znajduje wystarczylo poszukac mowicie ze skrzynak bezpieczników mam ja prawie na wierzchu i co dalej? i raczej prad nei dochodzi (nie mam probnika metoda kabelek i zarówka) [ wiadomość edytowana przez: kalos2 dnia 2005-06-24 17:33:12 ]

Raczej to sprawdź na wtyczce pompy. Wtedy będziesz wiedzieć dokładnie.