[126] Gaźnik by Mazik ---> pytanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałbym aby p.Mazik zmodyfikował mój gaźnik,ale niestety nie wiem gdzie mam go zawieźć Bede wdzieczny za podanie jakichkolwiek danych, które umożliwią mi dotarcie do p.Mazika.
Dzieki i pozdrawiam.

Cytat:
2005-02-27 15:07:16, Roli666 pisze:
Chciałbym aby p.Mazik zmodyfikował mój gaźnik,ale niestety nie wiem gdzie mam go zawieźć Bede wdzieczny za podanie jakichkolwiek danych, które umożliwią mi dotarcie do p.Mazika. Dzieki i pozdrawiam.

Wystarczy tylko poszukac:
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=31686&c=0&hq=mazik&f=25

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-06-24 10:13:56 ]

Ktos pisał tu hna forum ze nieaktualne.
Mazik juz nie robi - ale to tylko plotki.

Za to znam faceta który trobi gaźniki za 100 zł + wysyłka .
Chyba nie musze reklamowac kierowcy :

Tel 501 249 747.
Taki ot - dzisiaj znowu wygrał tym razem u nas w Supersprincie ....

Cytat:
2005-02-27 15:37:40, CZUCZU pisze:
Ktos pisał tu hna forum ze nieaktualne. Mazik juz nie robi - ale to tylko plotki.

To nie plotki. Pan Mazik jest w kiepskim stanie zdrowotnym i już kilka osób do niego dzwoniło i rodzina potwierdziła że na razie nie zajmuje się pracą.

Sory za OT:
Co to za malec stoi tam na drugim planie? To nie ten co byl jakis czas temu na allegro? Te wloty na dachu......badlook......... ajt!

[ wiadomość edytowana przez: pawu81 dnia 2005-02-27 17:42:41 ]

Tak ten na drugim planie to malec z b.mocnym silnikiem ale niestety miał kiepski łacznik kierownica - fotel ....
Facet kupił porzadnego malacza i zrobił badlooka i dodał halogeny .....

Tak to ten z Allegro - taki mix profesionalna robota za grubą kase byłego własciciela i wiejskie dodatki tego który jeździł tym po kjsach.....

A co do tego na głównym planie to jeździ na sztywnym holu. ( spalanie 30 / 100 )
Pytałem sie go o kierowce i mówi że jezdził kiedys bez kierowcy w maluchu - lampy i wszystko były podłaczone.
Po 2 mandatach woli jeździc z kolegą ... policjanci maja przepisy w d.......

Czuczu what are talking about ? jest przepis to go stosujesz i tyle. Moze cos innego mial zle ?
p.s. ze pali 30 nie znaczy ze zapierdziela. Ja tez moge zalatwic gazniki za cene 100 zl z groszami - smigaja zajebiscie.

Cytat:
2005-02-27 15:37:40, CZUCZU pisze:
Ktos pisał tu hna forum ze nieaktualne. Mazik juz nie robi - ale to tylko plotki. Za to znam faceta który trobi gaźniki za 100 zł + wysyłka . Chyba nie musze reklamowac kierowcy : Tel 501 249 747. Taki ot - dzisiaj znowu wygrał tym razem u nas w Supersprincie ....

Możesz coś o nim więcej napisać Czuczu ?
(o kierowcy i aucie)

Jak zwykle temat z serii "czeski film".

NIestety Pan Mazik już nie żyje. [']['][']

Cytat:
2005-02-27 23:59:43, NGR pisze:

To wiarygodne informacje ? Jesli tak to wielka szkoda. Człowiek legenda. Chociaż w pewnym sensie informacje znajomych i rodziny "przygotowywały" wszystkich do tego...

Cytat:
2005-02-27 23:59:43, NGR pisze:

potwierdzam...
gadałem kiedys z jego synem chyba, i powiedział ze juz nic nie da sie zrobic...;(
numer do niego juz nie aktualny..

ciekawy jestem tylko co zrobili z ta ogromna iloscia czesci, dysz, srubek, pierdół, ktore miał w tej swojej kanciapie...

i pewnie nie nauczyl nastepcy... ehhh

Czlowiek odszedl a wy sie zastanawiacie czy ma nastepce i czy da rade sie dobrac do jego czesci...

Skoro juz wiadomo ze mazika nie ma - naprawde wielka szkoda - To moge napisac conieco o tym maluchu.
Całe auto maxymalnie odelżone - naprawde aż miło.
Moc zimowa 50 koni - ciezki zamach , słabsza głowica itp itd.
Spalanie zimowe do 25 letnie 30 i wiecej - gaznik maluchowski.
reczny hydraulik odelzony srodek , 2 kubły , najpotrzebniejsze wskazniki itp itd.
Kierowca mógłby miec juz dawno licencje ale jeździ po wszystkich okolicznych kjsach i je wygrywa .....

Najlepsza reklama to czas w jakim zrobił okrazenie - zadnego błedu ..... 54,48 ...
Rajdowy swift którym startował facet z licencja miał czas 1,5 sekundy gorszy

i jak - jst jakis dobry nastepca śp. Mazika? chce komus oddac moj ganzior z 903 z pewnymi poleceniami modyfikacji pod wałek...

Pavlus kiedys wspominal ze jego Tata potrafi synchronizowac gazniki - wiec moze i przerobic by potrafil. Tylko ze on sie ceni za swoja prace

ja potrzebuje full regeneracje i od razu wlasnie ustawienie pod wałek t-s taty Pavlusa

mam nieco lamerskie pytanie :] , do czego wogóle służą te wloty na dachu w rajdówkach?? zamiast klimy czy co?? :>

Cytat:
mam nieco lamerskie pytanie :] , do czego wogóle służą te wloty na dachu w rajdówkach?? zamiast klimy czy co?? :>

No mniej więcej nawiew bądź wyciąg w zależności od ustawienia.
Tylko co to ma wspólnego z gaźnikiem