Końcówka wydechu w mk5 kombi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pytanie moje brzmi:
Czy aby zamontować końcówkę rury w kombiku to trzeba ją przyciąć? Bo jest zagięta w dół i wydaje mi się że trzeba przyciąć...

Cytat:
2005-06-23 20:46:22, kubusiek77 pisze:
Pytanie moje brzmi: Czy aby zamontować końcówkę rury w kombiku to trzeba ją przyciąć? Bo jest zagięta w dół i wydaje mi się że trzeba przyciąć...

Wydaje mi się, że najlepiej to by było uciąć w ogóle oryginalną końcówkę i nową przyspawać do puszki.

nie wiem dokładnie jak jest w kombi ale u mnie w1,6 EFI też wydech jest zagięty do dołu i właśnie mam zamiar go trochę obciąć i założyć na resztę końcówką basową

jak dospawasz koncowke do puszki to nie bedzie pasowac na wyciecie w zderzaku

Erni_84 napisz potem jak poszło...

Cytat:
2005-06-24 14:35:06, erni_84 pisze:
nie wiem dokładnie jak jest w kombi ale u mnie w1,6 EFI też wydech jest zagięty do dołu i właśnie mam zamiar go trochę obciąć i założyć na resztę końcówką basową

przepraszam że zapytam..a co to jest?? końcówka basowa basowy to może być głośnik albo dzwięk z wydechu albo kilka innych rzeczy,ale sama końcówka to za żadne skarby basowa nie będzie

Cytat:
2005-06-24 17:12:31, VinCe pisze:
przepraszam że zapytam..a co to jest?? końcówka basowa basowy to może być głośnik albo dzwięk z wydechu albo kilka innych rzeczy,ale sama końcówka to za żadne skarby basowa nie będzie

są koncówki wykończone od srodka rurką perforowaną która daje pseudo pomruk,miałe tak kiedys w toyce, żadna rewelka