MotoNews.pl

COŚ MI PISZCZY-KTO MI POMOŻE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam problem

Coś mi piszczy przy dodawaniu gazu-tzn to jest takie popiskiwanie zwlaszcza wtedy gdy dodaje gazu i jade po jakis nierównościach-jak jade tylko po nierównosciach to raczej niepiszczy a jak jade i trzymam gaz to tak jakby czeka auto na dziure i wtedy sobie taki piiiiiiisk robi-i jeszcze przy zmianie biegu gdy się dodaje gazu to też piszczy-wlasciwie to za kazdym razem jak dodam gazu ale oczywiscie juz na spuszczonym sprzęgle

Zaczelo mi sie to po tym jak se popsikałem pasek od alternatora takim niby specjalnym srodkiem na to ze by sie nieslizgał jak sie okazalo to jest taki jakby klej w sprayeu i zaraz po tej operacji zdjelem pasek i go umylem bo juz wogóle piszczał na okrągło

Dzieki i pozdrawiam.

PS.sprawdzalem w archwiwum i nic na ten temat nieznalazłem...

mi tez cos delikatnie popiskuje - uslyszalem wczoraj stojac juz pod domem, otwarlem klape ale zanim to zrobilem to piszczenie juz zdarzylo zniknac.

podejrzewam pasek alternatora, bo co innego ??

JUZ wiem co mi piszczalo-dolna poduszka pod silnikiem-troche spraya i wszytsko ok
POZDRAWIAM

Cytat:
2005-06-29 00:34:30, tommi3737 pisze:
JUZ wiem co mi piszczalo-dolna poduszka pod silnikiem-troche spraya i wszytsko ok POZDRAWIAM

I co? Już nic więcej Ci nie popiskuje/skrzypi/stuka/kołacze/świergoli/huczy/tłucze_się/zgrzyta/klekocze/trzeszczy (*) ???
Jeśli tak - moje gratulacje

--
Wiesiek (Maestro)
(*) -niepotrzebne skreślić

Cytat:
2005-06-29 12:27:33, Maestro pisze:
I co? Już nic więcej Ci nie popiskuje/skrzypi/stuka/kołacze/świergoli/huczy/tłucze_się/zgrzyta/klekocze/trzeszczy (*) ??? Jeśli tak -

... znaczy, że ktoś Ci podmienił auto

Cytat:
2005-06-29 12:32:35, piotr_ek pisze:
... znaczy, że ktoś Ci podmienił auto

Albo raczej:
Ukradli Ci auto

--
Wiesiek (Maestro)

eetam piskanie ,dla poprawy humorku jak ci cos piszczy to sobie popatrz na maske ruszajac kierownica to zapomnisz o piskach

[ wiadomość edytowana przez: Biznes dnia 2005-06-29 23:55:38 ]

Cytat:
2005-06-29 23:54:59, Biznes pisze:
eetam piskanie ,dla poprawy humorku jak ci cos piszczy to sobie popatrz na maske ruszajac kierownica

Nie dołuj kolegi. Wystarczy, że Ty się zdołowałeś.