Prezentacja na stronie startowej Compakt 316i

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ale chłopaka zjebali.Kupił sobie całkiem niezły wózek,a niektórzy
zrównali go z błotem.Co taki 18 latek mający jakąś 540 i czy kuraw xy czy zx beemkę wie o życiu.Kupił ją mu stary(big błąd)
Starego kiedyś zabraknie.Ja pieprzę.Mówią że u siebie to by innego zajebali.Co tu się k.... dzieje.Co za syf.
Ale spokojnie na każdego przyjdzie pora.

Oj czytałem i wcale mi się nie podoba jak go potraktowali, ta 316 wygląda bardzo ładnie.

Ale z jednym się nie zgadzam - co masz do tego że komuś tata kupuje auto - jeżeli kogoś stać to dlaczego nie?!?! Myśle że zazdrość przez Ciebie przemawia. Jeżeli dobrze wychowa swojego syna to nawet jak mu da duże kieszonkowe i super fure to chłopak i tak da sobie rade.
Znam wiele "bogatych" dzieci, które teraz mają powyżej 30stki i świetnie dają sobie same rade!

niestety dobralo sie dwoch pedalkow co niby maja e39 540 i kozacza. a co od compacta to rzeczywiscie nie ma sie co podniecac, compact jak compact coupe i sedan ladniejszy a na dodatek chyba byl pukniety ze poduchy nie ma

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-03-19 01:40:57 ]

Jeżeli chodzi ogólnie o BMW 3 Compact to auto to kompletnie mi sie nie podoba, a już środek całkiem. Jednak jeżeli komuś sie ten model podoba to napewno nie można krytykowac jego gustu.

Natomiast jeżeli chodzi o Compacta z klubowej stronki to ja uważam, że na pierwszy rzut oka jest bez zarzutu. I gratuluje chłopakowi wyboru. Co z tego, że nie ma alum i wyposażenia - to zawsze z czasem można zmienić. Natomiast jeżeli chodzi o silnik 1.6 to niestety nie każdego stać, żeby auto paliło 30 litrów na 100km i mieć silnik 4000cm3 i 286KM.

A takich ludzi którzy po hamsku najeżdżają na kogoś kto ma BMW im nieodpowiadające to powinno się usuwać z Klubu.

Co do tej E39 w sedanie ze stronki to - jak dla mnie WAŁ

Gość pisze:
Cytat:
Tylko zderzak z przodu wymaga poprawki bo delikatnie opadl czego tak normalnie nie widac, ale ja widze

a potem jak go zaczeli jechać to napisał :
Cytat:
Na tych fotkach wszystko jest ok, obecnie jest szpara ze mozna dlon wsadzic

NO TO WKOŃCU MAŁA SZPARKA NIEWIDOCZNA CZY MOŻNA DŁOŃ WSADZIĆ

oczywiscie detektyw rutkowski czyli ja wychwycil to i juz wczesniej o tym wspomnial w komentarzach na moje to tez nie jego fura

Do Aldika.Ale widzisz że jednak nie tak dobrze wychowali syna.

Możecie podesłać link do tego tematu chętnie poczytam dzięki

Link do strony z tematu!

Dzięki, no cóż poziom kultury=0, ale na takich ludzi nic się nie poradzi
Hmm tak sobie myślę, bo ponoć ten Adi jest z Wrocka i jakoś nie kojarzę cobym widział taką bunię a mieście choć jeździ dość podobna też na pakiecie M tylko na zwykłych lusterkach jak dobrze pamiętam...

Brak mi slow, a zylem w swiadomosci za na tej stronie mam doczynienia z ludzmi na poziomie a nie z prostakami dla ktorych wyznacznikiem ladnego BMW jest czarna jak smola szyba, buczacy tlumik o srenicy takiej ze mozna sobie leb do srodka wsadzic, i silniku o pojemnosci 4litry bo 1.6 to nie BMW!. P.S. pozdrawiam wszystkich normalnych kulturalnych klubowiczow i forumowiczow, zwalczajmy prostactwo na tej stronie !!!

No nie. Ale się wkórwiłem. Co to za cuile jakieś, chłopki pierdolone. Sam mam Compacta własnie z 94 tylko wypasionego z bogatszym wyposażeniem.
Myślę że trzeba coś z tym zrobić, a własciwie zlikwidować lub poblokowac tych skurwieli którzy w ten sposób obrażaja innych posiadaczy BMW, którzy ciężką praca i własnymi rękmi zarobili właśnie na COMPACTA.
eldo (dubr@wp.pl), Łukasz od 540 iT ( Poniżej ) do Tech (#####) - popatrzcie się na siebie trochę i wyciągnijcie wnioski. Jesteście tak płytcy że braknie mi słów na waszą głupotę. A żeby wam się kurwa koła pourywały podczas szybkiej jazdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam normalnych ludzi z forum.

i poco sie denerwowac. pociesza mnie, ze nie jeden posiadacz opla mazy o takim bmw. ja kiedys mialem trabanta i niejedna dziewczyna w nim ulegla. auto to ani nie czlowiek, ani jego portfel.
ps. e36 to niezly samochod. moja zona chce miec taki dla siebie.

Witam! Mam compacta i jestem z niego zadowolony-co prawda 1,6 motor-ale jak by nie było to BMW.Wcześniej miałem 2 litry Vectrę i stwierdzam że się nie umywa do Bejki! Mały ale jary.
Mały motor-TAK BO TAK CHCIAŁEM.Gdybym chciał się ścigać to kupił bym sobie kit kara i te fajfusy zamazane z tych grubych bejc by tylko smród mogli powąchać.BEZ OBRAZY DLA TYCH KTÓRZY SZANUJĄ WYBÓR INNYCH-I KOCHAJĄ SIĘ W MARCE BMW.
Nie handluję prochami ani nie mam ojca w parlamencie-wszystko co mam zawdzięczam sobie i żonie-dlatego cenie tych którzy sami się dorabiają a nie bazują na innych.

hmm kilku kolesi pokazalo poziom swojej inteligencji,

niektorzy ludzie nie zmadrzeja nigdy, nawet jak im sie wsadzi glowe do kibla i splucze wode

"niech sie pomodla o zdrowie bo o rozum juz za pozno"

pozdrawiam wszystkich uzytkownikow samochod i tych co maja bmw i tych co nie maja