| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2005-06-28 22:27:47 no własnie nie mogę nachwalić sie mojego autka bo naprwde nie byłem pewny czy dojedzie do Koloni i wróci na własnych kołach. Dodam ze jeszcze ciągnęla przyczepkę z motocyklem. no mały defekt był i przykrośc po drodze ale spisała sie na medal. Defekt to urwał mi sie z pól rocznego tłumika uchwyt i strasznie chodziła moja oma ale chwila spawania na warsztacie i jest oki. a przykrośc to UWAŻAJCIE teraz policja wydzierżawia radary i mnie własnie to spotkało jade sobie za Lęborkiem wylatuje we wisce zza zakrętu 80 ni zza furtki coś mi błysnęło. Zatrzymałem sie nawrotka co to było podjeżdzam patrze a tu sobie na 3 nużkach fotoradar stoi a za nim wieśniak i mówi ze od tygodnia to mu sie opłaca bo każdy tutaj przepisy łamie. ąż sie zagotowałem żeby nie teściu to chyba jeszcze parę strzałów by zarobił ale wsiadłem w autko i tylko czekać kiedy foto z mandatem i punkcikami przyjdzie.
POLICJA jednak sie wycfaniła i nic my kierowcy bestyjek na to nie poradzimy... pozdrawiam |
Filipo X25XE + X30XE Poznań | 2005-06-28 22:31:28 Trzeba było radarek do bagażnika i po kłopocie.
Współczuję mandatu, bo to wywalony piniądz.. Pozdrawiam |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2005-06-29 22:47:10 a teraz link do tego artykułu bo naprawde warto poczytac:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,15151,wid,7504540,prasaWiadomosc.html |